folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Gelişmiş Msn Bot Programı Lokal Pc Veyasunucu İçin [İstek]

Gelişmiş Msn Bot Programı Lokal Pc Veyasunucu İçin [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Hojam telefon desteği vererek müşteriyle uğraşmak zor, bu hizmeti spesifik konularda gelişmiş msn botuyla vermeyi planlıyorum, ne tavsiye edersiniz?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    güzel iyi olur varmı böyle bişi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek

BenRobot adlı bir projemiz vardı. Sitesinde ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Eklenti desteği vs. de var.

www.benrobot.org

Not: bazı arkadaşlar robotun zekası hakkında konuşabileceğinden ötürü belirtmek istedim, yaptığımız uygulama daha çok webmasterların internet yaşamlarındaki günlük işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla yazılmıştır.

Eğer kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim. 

Özgür iradeydi şeytanım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

h4ckinger bunu yazdı:
    -----------------------------

BenRobot adlı bir projemiz vardı. Sitesinde ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Eklenti desteği vs. de var.

www.benrobot.org

Not: bazı arkadaşlar robotun zekası hakkında konuşabileceğinden ötürü belirtmek istedim, yaptığımız uygulama daha çok webmasterların internet yaşamlarındaki günlük işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla yazılmıştır.

Eğer kullanmak isterseniz yardımcı olabilirim. 

-----------------------------

denemeye değer

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 862 Toplam Mesaj: 4