folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Gelistirmekte Oldugum Oyun İcin Model Lazım.

Gelistirmekte Oldugum Oyun İcin Model Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

müridler Unity ile hazırlamaya calıstıgım oyun icin birkac model lazım. cok kompleks seyler degil.

gerekli olanlar : 

1 - ) cit (5-6 tahtadan olusan.)

2 - ) kaya (farklı sekil ve boyutlarda 3-4 tane olursa iyi olur.)

3 - ) 4 tarafından giris olan bir mekan. bunu nasıl tarif ederim bilemiyorum ama artemis tapınagını dusunun, sadece köselerinde sütun olacak, girislerde de merdiven olmalı. cok büyük olmasına gerek yok.

4 - ) ates topu. savaslarda kullanılan :) 

cok buyuk boyutlarda olmayacak zaten bir tanesinin modellemesini yapıp bana gösterseniz tam sekillendirebiliriz boyut meselesini.

maya & 3ds max ve türevi programlarla yapılabilir sanırım. yardım edebilen olursa cok makbule gecer.

ben varım diyenler ekleyebilir : deniz@crytek.org

simdiden tesekkürler..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

şimdi hocam ilk 3ünü nette rahat bulursun, cinema 4d low poly mesh olarak, 4.de particle effect devreye girdiği için birinin yapması gerekiyor. Dediğim gibi bedava modelleme bulursun sonrada convert edersin, özellikle cinema 4d çok rahat convert ediliyor unitye .

edit: free fench model, free rock model, olarak aratırsan bir yere varırsın bence. ama low poly mesh olmasına dikkat et.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

http://browse.deviantart.com/resources/3dmodels/

hocam burayı inceledinmi? belki bulursun aradğın bişeyler göz atmakda fayda var :)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi hocam ilk 3ünü nette rahat bulursun, cinema 4d low poly mesh olarak, 4.de particle effect devreye girdiği için birinin yapması gerekiyor. Dediğim gibi bedava modelleme bulursun sonrada convert edersin, özellikle cinema 4d çok rahat convert ediliyor unitye .

edit: free fench model, free rock model, olarak aratırsan bir yere varırsın bence. ama low poly mesh olmasına dikkat et.

hocam bi yerden indirdim mesela, attım projenin icine ama cinema 4d olmadıgı icin hata verdi. convertten kastın nedir ?

bi de low poly mesh dedigin olay nedir ? 

@AntiSeptiK

orası olmaz hocam :) baska bi site buldum orada dream'in dedigi gibi modeller var, cözmeye calısıyorum su an.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    VBDream bunu yazdı:

hocam bi yerden indirdim mesela, attım projenin icine ama cinema 4d olmadıgı icin hata verdi. convertten kastın nedir ?

bi de low poly mesh dedigin olay nedir ? 

@AntiSeptiK

orası olmaz hocam :) baska bi site buldum orada dream'in dedigi gibi modeller var, cözmeye calısıyorum su an.

şimdi hocam atıyorum cinema 4d model dosyalarının uzantısı .c4d olsun, bu .c4d dosyalarını direk unitye atamassın, unity uzantısına çevirmen gerek bunları yani .asset yapman gerek. C4D to Unity yapıp, bu modelleri atarsın. Low poly meshte şu, normalde low poly mesh e çevrilmemiş modellerde hayvan gibi ayrıntı ve surface(yüzey) olur, bunu grafiği ziplemek gibi düşün, low poly mesh olmalıki modeller oyunun hızlı açılsın hatta açılsın :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yarın 3d max eğitim kursuna başlıyorum. 2 ay sonra modellemelerinde yetebildiğim kadar yardımcı olurum. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Gel panpa ben modelliyim :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 7