folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gelmeyin Böyle Numarlara [Eğitimsel]

Gelmeyin Böyle Numarlara [Eğitimsel]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Geçenlerde bizi bi şirket aradı. ben açtı telefonu uyku sersemi bişiler söyledi anlamadım hatırşamıyorum sadece son olarak bu akşam size gelicez dediğini duyudm noluyo demeye kalmadan akşam kapıda 2 kişi belirti.Girebilirmityiz falan filan benimde test kitabı ve konu anlatım cdsine ihtiyacım oldugu için dinlemekten zarar gelmez dedim.Geldiler zart zurt anlattılar..

Anlattıkları şey:Dersaneye boşa para vermeyin,konu anlatım cdlerimiz var burdan konu anlatımı ögrenir test kitaplarımız var ordan çözer falan.Ve bide dedilerki sizin başarımız bizim başarımız her gün motivasyon amaçklı arıcaz falan dfilan pek inanmadım yollıcamız sırada sözleşmeyi iddaa ile okuttum dolandırıcı değiliz diye.Sözleşmede istenmeyen taktirde eğitimsel binasına gelerek iade edebilirsiz diyordu.Binamız beşiktaşta buyrun gelin falan dediler.Bizde alalım beğenmezsek postalarız dedik.Aldık cdleri babam imzayı attı bi hafta içinde iade şansı var diye.

Ancak ne ertesi gün arayan soran oldu nede iade edeceğimiz zaman baz alacağımız bir kurum bize bırakılan telefınlar meşgul kapalı..

O merkeze götürelim dedik merkezlerinin hatayda oldgunu ögrendik o beşiktaş tamamı ile aldatmaca..

cdlere baktım boktan konu anlatımı kolilerin içinde ufacık broşürşer tamamı ile göz boyama.. Eğer noterden protesto çekmesek paşa paşa ödüyorduk 850 lirayı 

o boktan set 850 lira çıktı ve yakamızı zor kurtardık bende sizi tbt müridlerini uyarmak istedim biz yedik siz yemeyin beni kekleyemexzler demeyin öyle bir kelime oyunları varki ne avukatları avlarlar .. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    eyvallah hoca.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    güzel yöntem :D

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

bize 8,9 yıl önce tencere seti satmak için geldiydiler:) ama sizin gibi ucuz kurtulamadık:)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    benden tavsiye kapınıza seyyar satıcı silenci gay top iyi niyetli eğitimci giremez yazın gene gelirlerse yedirin :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    baştan eve almıycan hoca

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    aynı olayı 2 ay önce yaşadım ama bize gelenler öğretmendi 1 hafta sonra geri verdik çok para diye..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

tomannie bunu yazdı:
    -----------------------------
    baştan eve almıycan hoca
    -----------------------------

Arayıp ürünü istediğimi söyledim gelseler abimle dövücektikte yemediler daha önceden size ilgililer geldi dediler :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    gir sat kaç taktigi :/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bizede gelmişlerdi babam davayı çakınca adam 3.kattın merdivenlerinden aşağıya yuvarlana yuvarlana inmişti :D tabi diğer bazı komşulara yutturmuşlar.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1288 Toplam Mesaj: 10