Gelmiş Geçmiş En Aptal Sarışın Şakası
-
-
sonu yok olm bunun sürekli tekrarlıyo :D ben olsam bir son belirlerdim :))
-
HaVaS bunu yazdı:
Salakça ama bakın; :PPPP
http://www.cemshid.gen.tr/internet/sarisinlar_icin_cok_komik_bir_yil.html
AKLIN SIRA KOMİKLİK YAPMAYA ÇALIŞMIŞSIN AMA APTALCA VE GERİZEKALILARIN BİLE YAPMAYACAĞI Bİ ŞEY YAPIP HEM FORM KİRLİLİĞİ YARATMIŞSIN HEMDE BURDA MİLLETİ DAŞŞAĞA ALMIŞSIN!!!!!!!
-
Birincisi bunu ben yapmadım. İkincisi neyi yazıp yazmayacağımı sana soran olmadı üçüncüsü istemiyorsan bakmazsın. .............................................
-
HaVaS bunu yazdı:
Birincisi bunu ben yapmadım. İkincisi neyi yazıp yazmayacağımı sana soran olmadı üçüncüsü istemiyorsan bakmazsın. .............................................
Hocam Sinirliyim biraz sana sert çıktım, kusura bakma
aslında sende kabul ediyosun salakça olduğunu ama gereği yok hocam yani anlatabiliyomuyum???
Yani şimdi bak burda o kadar insan komik bi şey var diye girecekler bu forma sonra böyle ezik gibi adamlar daşşağa alındıklarını görünce ister istemez sinirlenecekler ve boşuna zaman kaybedecekler.
Not= bu arada tabiki ben karışmıyorum senin neyi yazıp neyi yazmayacağına sadece başkalarından tepki alırsın diye söyledim senin canın ne istiyosa onu koyarsın forma
neyse dostum fazla uzatmayalım
-
Amenna! Sende halısın bende bende zaten salakça diye belirttim ondan adamlar geyiğe almışlar. ama uğraşan bayağı uğraşmış. :DDD
Her kesin sinirli olduğu zamanlar vardır aman dikkat edelim...
Sevgi ile...
-
HaVaS bunu yazdı:
Amenna! Sende halısın bende bende zaten salakça diye belirttim ondan adamlar geyiğe almışlar. ama uğraşan bayağı uğraşmış. :DDD
Her kesin sinirli olduğu zamanlar vardır aman dikkat edelim...
Sevgi ile...
Dostum öncelikle olaylara çok olgun ve Kibar bi şekilde yaklaştığın için 2. olarakta anlayışlı olduğun için Sana teşekkür etmek istiyorum :)))))
Selametle....