Gelmiş Geçmiş En İyi Türk Sponsor
-
arkadaşlar bu konuyu kesinlikle tarafsız yazıyorum.
bundan 7-8 ay önce bi i.ne reklamlarıma tıklamaya başladı günde 200-250 kere spam click tabi sonra ben kıllandım , reklamlarıda yaptığım portalın içine koydum. sözüm ona millet kullansın. portaldaki reklamları dağıttığım için değştiremiyorum elimde olsa kaldırcam. ama olmuyo. mail attım google adsense ye dedim böle böle puştun teki dadandı. bu reklaları saymayn yani sonuçta 70 $ ım gidecek. sonra cevap yazdılar. işte teşekkür ederiz ilginiz için vs vs
sonra 1 hafta geçti HESABINIZ KAPATILMIŞTIR maili geldi tabi bu 1 hafta boyunca tıklar devam etti ortalama 230 tık yapıyodu p.ç ben bu maili görünce zaten şok oldum hemen cevap yazdım adamlar yok dediler olmaz açamayız sonra mecburen alternatif arayışlarına girdim. reklamstore u buldum.
üye oldum geçenlerde yine az gösteim çok tık yaptım ortalama tık diye bişey varya cpu idi galiba google da o 2.2 ye vurdu. sonra destek bölümünden mesaj atttım rreklamstore a
yazdığım soru aynen c/p yapıyorum
Merhaba ya biraz saçma ama sormadan edemeyeceğim. Benim bir sitemde az gösterim çok tık var yani son zamanlarda çok tık alıyor, az gösterim yapıyor. sizce reklamları bi süre kaldırmalımıyım ? yani açıkcası hile sanacaksınız diye korkuyorum, daha önce farklı bir reklamveren bu yüzden sistemden banladığı için bu sefer emin bir şekilde devam etmek istiyorum. Şunuda belirtiyim asla sahte tık yapmıyorum zaten bu yüzden soruyorum :) yani bu tıkları hile sanmayın :) valla billa kullanıcı tıkları (:
ve gelen cevap cümle aleme kapak olsunMerhaba Çağatay Bey;
Yeni devreye aldığımız reklam kampanyasının ilgi çekeci olamsından kaynaklanıyor. Bol kazançaların tadına varın ReklamStore kazandırmaya devam edecektir.
İyi Çalışmalar
ReklamStore Müşteri Hizmetlerisanırım farkı anladınız. reklamstore u herkese tavsiye ederim
bilgi verecek olursak biraz
30 ytl limiti var her 30 ytl de gönderiyorlar
destek sistemleri var çok hızlı öyle başka yerlerdeki gibi 2-3 günde değil gün içinde hemen cevaplıyorlar
ödemeleri havale biçiminde ödüyolar (başka çeşit varmı bilmiyorum)
bu kadar :)
-
hmmm
adsense zaten milleti kazıklıyor
-
senle girelim çağatay bu işe zaten girecektik bi host'umuz eksik onu da beles biyerden kapatmamız lazım :)
-
olum adsense fazla laf atma llaaa :)
400 dollar ekmek yedim ben ordan :B ve hala da yemek yiyorum kankam fox :B
ama senin bu sistemi de yeni siteye ekleyebilirim :) eft hesapları da olsaydı daha bi ii olurdu :)
-
nurky girelim abi , bende host da var karizma domain de var :D
zokoko mokoko olm adsense iyi iyide bi yere kadar iyi reklamstoredan iyi tarafı bi tek iyi tarafı var zaten fazla reklam vereninn olması başka bi iyiliği yok
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------nurky girelim abi , bende host da var karizma domain de var :D
zokoko mokoko olm adsense iyi iyide bi yere kadar iyi reklamstoredan iyi tarafı bi tek iyi tarafı var zaten fazla reklam vereninn olması başka bi iyiliği yok
-----------------------------
yarın gel msne bu gün sınava çalıscam :)
ayarlıyalım bende buzulla bi konusayım :) -
Bence başlıkta verilen tanım Gittigidiyor için kullanılmalı. 2 sene içinde 2500 ytl civarı para kazandım ve kazanmaya devam ediyorum. Hiç bir zaman aksaklık olmadı, her cuma para ödeme günüdür 50 ytlye ulaşınca ilk cuma ödemesi öğlen vakitlerinde yapılır. Gerçi şimdi biraz zorlaştırmışlar çözüm ortaklığına kabul etmeyi, ancak bu konudaki en iyi Türk firma bence.
-
abi adamlara giren çıkan birşey olmadığı için banlamıyorlar :)
adam ordan alıyo komisyonunu, aksine bu durum o sponsorun iyi değil kötü olduğunu gösterir, adam para kazanmak uğruna sahte tık a göz yumuyor ;)
ama bizim işimize gelir o ayrı :)
-
olm cold niye götünden anlıyon lan. olm sahte mahte değil tıklar. tamamen doğal tıklar.