Gemicilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    Merhaba Arkadaşlar ben şu günlerde gemicilik işini düşünüyorum, aranızda bu işde bir bilgisi bulunan arkadaşlar var mı ? gemi işi nasıldır, gemide hayat nasıldır.  kimileri iyi kimileri kötü diyor.

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    gemicilik var
    gemicikcilik var hangisi senin ki ? gemicikcilikte iyi para var..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    ewet gemicilik işinde baya par var babam 16 yıldır kuru yuk gemilerindeçalışıyor da sen ne olarak gorev yapıcaksın + liman cuzdanı cıkartmak okadar kolay bişey değil haberin olsun vede 1- 1,5 yada 2 milyardı galiba liman cuzdanlarının cıkrtm ücreti

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    gemide filmini izle bi daha düşün ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

exploit bunu yazdı:
    -----------------------------
    gemicilik var
    gemicikcilik var hangisi senin ki ? gemicikcilikte iyi para var..

3 milyon dolarcık gerekio gemicikcilik için...

onun haricinde

okumak içinmi gemiciliği düşünüosun??

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    hayır okulunu okumadım, çalışmak için girecem gemiye. düze lise mezunuyum bu sene bitti. kuru yük gemisinde miço olarak başlayacam, belgeleri cüzdanı felan her şeyi çıkarttım yalnız biraz bilgi almak istiyorum sizden bu konuda. hayat şartları felan nasıldır, orada beni naısl ,r hayat bekliyor, para biriktirebilir miyim ne kadar ücretten başlarım ws ws. bana yardımcı olursanız sevinirm. kısacası şunu sormak istiyorum. gemide çalışmak nasıldır ?

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    cok kolay para birik tirirsin sonucta orda herşeyini gemi karşılıyor  ama şireketine gore değişirde genelde ulkeye yılda 1  2 gun veya 1 haftılağına gelip izin yapıyorlar

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    yahu  benim babam  limanda çalışıor da  kuru  yğk  gemilerini  sordum pek  ii  bi  ücret yokmuş  be  hacı  300-400  ytl  falan dedi yada ben yanlış anladım neyse  bi daha  sorarım olmazsa

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:
    gemide filmini izle bi daha düşün ;)
    o iflmde adam süper komik küfredio yaa .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Gemide hayat dışarıdan çok farklı doğal olarak,hayat rutini olsun yaşayış tarzı olarak olsun hayatını baştan aşağı değiştiercektir gemicilik.Sürekli denizde olma durumun var,şu an kolay gelebilir ama ileride aile kurmayı düşündüğünde konumuna bağlı olarak karadaki insanlardan çok daha farklı davranmak zorunda kalabilirsin.Ücretleri  genelde iyidir,gemide bulunduğun konumuna göre ücretin değişecektir ama karaya göre iyi para kazanacağın kesin.Sürekli deniz ile uğraşacaksın,gemi yuvan  ve işin olacak,bazen sak,n bazen de fırtınalı denizleri geçeceksin,kimi zaman tehlike atlatacaksın.Ama şu kadarını söyleyeyim,denize alışırsan kolay kolay bırakamayacaksın,o yüzden yii düşün. Şu an askeri bir gemide vatani görevimi yapmaktayım,denizi ve denizciliği sivildeki denizcilikten  çok daha iyi anlıyorum,deniz ve denizcilik bambaşka bir dünya demek...

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    orda abaza kalırsın aga =)

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
Toplam Hit: 2131 Toplam Mesaj: 11