folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Genel Blog‘Um İçin SEO Önerileri?

Genel Blog‘Um İçin SEO Önerileri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Müritler,
    Şuan yeni açılmış bir WP blogum var. Herhangi bir konu üzerine değil hatta hemen hemen her şey üzerine yapılandırılmış bir blog. Haber, sağlık, eğitim, bilgisayar, oyun, sinema, müzik diye gidiyor.

Bu tip sitelerde uygulanması gereken optimizasyon yolları nelerdir? Hangi kelimeler üzerine yoğunlaşmalıyım ya da kelime bazlı çalışma yaptırmalıyım? Genel olarak bütün alanlarda ne tip çalışmalar gerçekleştirmeli ve nelere dikkat etmemi önerirsiniz?

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek
    • All in One Seo Eklentisini Kur ve Ayarlandırmaları Yap
    • Google Sitemap xml Eklentisini Kur Sitemap Oluştur
    • Gzip Eklentisi bul ve onu kur
    • Google image sitemap xml eklentisini kur
    • Network Auto Social Poster eklentisini kur ve diğer büyük sosyal ağlara üyelik adımlarını takip ederek sitendeki konuların o sitelere gönderilmesini sağla
    • Wordpress ayarlar yazma kısmından ping servislerine ping sitelerini ekle
    • Google Webmaster Tools gir siteni ekle doğrulat
    • Sitemap xml Adresini yolla
    • ve İçerik Kasmaya Başla
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı
    • All in One Seo Eklentisini Kur ve Ayarlandırmaları Yap
    • Google Sitemap xml Eklentisini Kur Sitemap Oluştur
    • Gzip Eklentisi bul ve onu kur
    • Google image sitemap xml eklentisini kur
    • Network Auto Social Poster eklentisini kur ve diğer büyük sosyal ağlara üyelik adımlarını takip ederek sitendeki konuların o sitelere gönderilmesini sağla
    • Wordpress ayarlar yazma kısmından ping servislerine ping sitelerini ekle
    • Google Webmaster Tools gir siteni ekle doğrulat
    • Sitemap xml Adresini yolla
    • ve İçerik Kasmaya Başla

bu hariç diğerlerini yaptım hocam zaten. İçerik konusunda da temiz özgün içerikler gireceğim siteye düzenli ve bol olarak. :)

Yok mu başka bişey?

hay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

site adresini yazarmısın?

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eğer siten yeni ise günde 3 adet özgün içerik gir ve image dosyaların adı konu başlığıyla aynı olsun ve kendi serverında olsun.bütçen varsa seo da hedef kelime ile ilgili üst sıralarda olan sitelerden tanıtım yazısı al, sosyal medyada otomatik beğenileri al ve blogunu sosyal medyaya entegre et yani blogta ne paylaşıyorsan sosyal medyalarınada gitsin.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

http://www.cibaku.com/

@catlax: site bu hocam daha yeni açtim şimdilik ana sayfa dolsun diye rast gele içerikler ekledim.

@wr3kcer: heh hocam diyelim tanıtım yazısı alacağım peki hangi kelimelere almalıyım? Örneğin eğitim kısmına açık öğretimle ilgili yazı gireceğim 15-20 tane gidip açık öğretimle mi ilgili almalıyım? Sorun burda sonuç olarak birçok alanda birbirlerini tamamlayan yazılar olacak. :/ Yoksa her alandan mı almalıyım ne yapmalıyım şaşırdım :)

hay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

sorması ayıp tema nedir aga ? 
    orjinal olmuş

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

http://www.cibaku.com/

@catlax: site bu hocam daha yeni açtim şimdilik ana sayfa dolsun diye rast gele içerikler ekledim.

@wr3kcer: heh hocam diyelim tanıtım yazısı alacağım peki hangi kelimelere almalıyım? Örneğin eğitim kısmına açık öğretimle ilgili yazı gireceğim 15-20 tane gidip açık öğretimle mi ilgili almalıyım? Sorun burda sonuç olarak birçok alanda birbirlerini tamamlayan yazılar olacak. :/ Yoksa her alandan mı almalıyım ne yapmalıyım şaşırdım :)

bir kere teman hazır olduğu için google ın botları büyük ihtimal kodların özgün olmadığı yada daha önceki sitelerde olduğunu görür. yani senin temanı kullanan aynı tür senden önce açılmış site, illahaki seo da senden daha üstün olacaktır. "not:kişisel tecrübem, bu tür bir sorunlada karşılaşmayabilirsin"

diğer konu ise kategori adlarını baz al ve o tarz bloglardan al genelde sadece açık öğretim ile ilgili alırsan taraftar olarak düşünürsek sadece kale arkası yada loca ya yönelirsin ama genel bakımından eğitim ile ilgili siteden alırsan bütün stada yönelmiş olursun.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

@MustyKTE :  Hocam herhangi bi resime sağ tık, resma bak, linkte yazar her daim wordpress blogların temaları :) Temanın ismi: TrendPortal

@wr3kcer:Hocam iyi hoş diyosun WordPress sonuçta hemen hemen bütün eli yüzü düzgün temalar biçok site tarafından kullanılmıyor mu zaten? :/

hay
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 9