Genel Kurmay Rozeti Arıyorum
-
selam arkadaşlar.genelkurmay brövesi taşıyan rozet arıyorum,istediğim gibi bulamadım,elinde olan satmak isteyen ya da internetten satıldığı yeri bilen varsa sevinirim teşekkürler
-
gereksiz takması suç olabilir belkide, fakat TSK'ya sevgi,saygı göstergesi olabilir.
edited
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
gereksiz takması suç olabilir belkide, fakat sempatizanlık göstergesi.
sempatizanlık dediğin şey,Gnelekurmay brövesi takmak.milattan önceden beri var olan,Türk milletinin onurunu layıkıyla korumuş bir kurum,ya Türkçeden çakmıyorsun ya doğru kelime seçemiyosun,zaten sitede gördüğüm kadarıyla sosyal zekan düşük.neyse başka cevabı olan -
belki iyi,belki kötü olabilir anlamında.cümlelerimi çok yönlü düşününüz.
EDIT:
LANET OLSUN, SENİN BABAN ALBAY MI GENERAL Mİ?
sanki ordudansın lanet.
EDIT SON
ayrıca sosyal zekamın muhakemesi sana kalmamış.
bir arkadaş daha arıyordu , TSK'ya sevgisi ve sempatisi vardı.Ne var bunda?
-
Bi site vardı TSK ile ilgili yüzük yapıyordu belki orada istediğini bulabilirsin umarım siteyi bulurum :|
-
Emrow bunu yazdı:
gereksiz takması suç olabilir belkide, fakat sempatizanlık göstergesi.
-----------------------------ne sempatizanlıgından bahsediyorsun sen ya sacma insan konuyu niye proveke ediyorsun,varsa bildigin yazarsın yoksa sussarsın kaldıki genelkurmaya,orduya yada ulkemize ait amlem bayrak flamaye benzer bir takı rozet takmak sempatizanlıksa evet ben sonuna kadar sempatizanım batıyor mu.
konuya gelirsek ben cevremde ufak bi arastırma yaparım varsa yollarım parayada gerek yok bizden kardeşimize ufak bir armagan olur.
-
sempatizanlık illahaki kötü manada mı yargılanabilir?
sempati değil mi?
niye büyütüyorsunuz ve tuvalet kağadı çıkartıyorsunuz.
-
TSK MEHMETCİK VAKFI ROZETİ,
anticim belki işine yarar :/
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------TSK MEHMETCİK VAKFI ROZETİ,
anticim belki işine yarar :/
saol hojam da genelkurmay brövesi resmi lazım :|