Genel Türk Tarihi-(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

yandım bittim sabah sınav var kitabı bulamıom baştan sona kadar nerdeyse bu selçuklular -anadoludaki ilk beylikler-uc beyleri-ilk Türk-İslam devletleri

ilk Türk devletleri bunlarda yönetim falan filan varmı elinizde bi kaynak?

son sınav bu 90 almam lazım 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacı tarihim orta okuldan bu yana süper :) tarihimi ALLAH a şükür iyi bilirim sen en iyisi tarihi okuma aklına yaz ezberle inanki lazım olur wikipediyı kullanabilirsin veya google amcayı dene tüm bilgiler nette mevcuttur.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

tarihim hep kötüdür tarihi hiç sevmem (yakın tarih hariç)

ama işte sınav var tarihte kimler ne yapmış bilirim ama hoca çok ayrıntı soruyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    dai türkler die bi program verdilerdi forumda aratırsan bulursun.bulamazsan söle upload edem

punto cero
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

http://www.turktarih.net/               http://www.dallog.com/gtt/gtt.htm

hiç uğraşma adamlar uğraşmış buda daha fazla bişeyler var :D 

punto cero
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tuncaxxz bunu yazdı:
    -----------------------------
    dai türkler die bi program verdilerdi forumda aratırsan bulursun.bulamazsan söle upload edem

evt ben eklemiştim aratırsan bulursun 15mblık bişey arşiv niteliğinde 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    saolasınız wikipedia dan çalıştım biraz da kurtlar vadisi olmasaydı daha bi çalışcaktım :d
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Tarihi sevmeyen insanlari anlamak zor ..slklstlm felan ne demek agir olcek belki ama tarihini sevmeyen atalarini, atalarinin yaptiklarini da sevmez ..ve daha mantikli seyler yazman dilegiyle.!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    pcBear bunu yazdı:

yandım bittim sabah sınav var kitabı bulamıom baştan sona kadar nerdeyse bu selçuklular -anadoludaki ilk beylikler-uc beyleri-ilk Türk-İslam devletleri

ilk Türk devletleri bunlarda yönetim falan filan varmı elinizde bi kaynak?

son sınav bu 90 almam lazım

a.q. 1 gün kala mı çalışıyon sen yazılıya:) 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 9