Genel Yetenek Sınavı Hakkında(Soru)
-
Hocalar Bir firma beni çalıştıracak fakat son dakikada genel yetenek sınavına sokucaz seni dediler. Sınavda ne çıkar daha önce böyle bir sınava girmedim. Bildiğimiz IQ testi felanmıdır.
-
genel yetenek sınavları, kendi açımdan bakınca oldukça kolay sınavlar. mesela, 1-2-3-?-5 soru işaretli yere hangi sayı gelebilir gibi(biraz basit oldu idare et :) ) mantıksal işlemler, dikkat gerektiren hangisi faklı tarzında sorular içeriyor. kafanı yorma. halledersin.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------genel yetenek sınavları, kendi açımdan bakınca oldukça kolay sınavlar. mesela, 1-2-3-?-5 soru işaretli yere hangi sayı gelebilir gibi(biraz basit oldu idare et :) ) mantıksal işlemler, dikkat gerektiren hangisi faklı tarzında sorular içeriyor. kafanı yorma. halledersin.
-----------------------------hocam saolasın firma büyük olunca :D ne bilim zor sorarlar zannediyorum
-
genel yetenekleri hep geçiyorum IQ yüksekte sonrasında torpil yok a.q :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------genel yetenekleri hep geçiyorum IQ yüksekte sonrasında torpil yok a.q :)
-----------------------------kendileri çağırdığı için inş girerim hocam :s torpil olayı büyük firmalarda işlememesi lazım aslında
-
valla türkiye değil, dünyaca tanınan iki firmanın mülakatına girdim aynı şekilde. baktıkları mantık yürütebilme ve dikkat. bu ikisi mevcutsa mesele yok hocam :) iki firmadada işi aldım :) kendine güven biraz.
-
hocam genelde basit oluyor bankalar bu sınavları cok yapıyo nette bakarssan bulabilirsn sayı dizisinin sonuna ne gelmeli bu şekilden sonraki ne olmalı falan diye sıkıntı yapma bence :D
-
hocam baktımda dediniz gibi :D kıyak sorularmş