General Mobil Discovery Şarz Sorunu
-
Telefon an itibariyle şarz olmuyo bi kaç şarz aletide denedim servise göndersem ücret alıyolarmış fakat bi çok kullanıcı şarz sorunu yaşıyo ücret almaları saçma degilmi :|
-
O sorun ben dahil herkes te var şu an bile telefonu kastırarak şarj edebiliyorum
-
Aradım ücret almıyolarmış her an gibi bir darbe veya kırık yoksa p.zartesi göndercem bakalım ne olcak :|
-
şarZ ? :/
-
çarşamba gönderdim perşembe kargo ellerinde olmuş az önce aradım perşembe ürün bize ulaştıysa bu gün laboratuvara girer gün içerisinde bilgilendiririz dediler. Ne zaman elimde olur dedim önümüzdeki hafta içinde elinize ulaşmış olur dedi. Adama general mobile dedim sarj sıkıntısı çabuk halloluyor dedi :|
erc tarafından 04/Nis/14 11:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim şarz da sıkıntılı sanırım şarz yüzünden telde gitmiş :\ başka telle taktık onuda göçerçekti saniyede 1 gidip geliyo şarz
-
hacılar şarj diye konu açıp morelimi bozdunuz benim şarj yuvası yerineden oynamaya başladı bile .
bakalım ne zaman patlayacak.
keşke baştan beri hassas davranıp ince kablolu samsun aleti ile şarj etseydin.
kendi kablosu gemi halatı gibi kalın bozuyor soketi hemen
-
hocam oynayan soketleri kastırılarak şarj etmeler varsa hemen servise götürün.Telpanın leventde merkezi var oraya gidin sokette 6 bacak var eğer 3 bacak sağlamsa yani gevşek yada kastırarak şarj oluyosa yarısı sağlamdır bu durumda ücret almıyorlar.
benimde başıma geldi oradan net konuşuyorum -
BEYLER DİKKATİNİZİ ÇEKMEK ADINA BÖYLE YAZIYORUM!
ben de discovery kullanıcısıyım ben de şu an bir sorun yok..
kuzenimde de vardı aynı sorunu yaşadı bi hafta olmadı daha kaskosuda vardı garantiye verdik telefonu.. direk pert diye çıkardılar telefonu 450 liralıkta hediye çeki çıkardılar karşılık olarak.. hani garantiye veren yaptıran oldu mu hiç bu sorunu.. perte çıkarmaları şak diye anormal geldi bana ondan soruyorum.. bi ayak mı çevirdiler acaba diye düşünmüyo değilim..
-
zndmn bunu yazdı
BEYLER DİKKATİNİZİ ÇEKMEK ADINA BÖYLE YAZIYORUM!
ben de discovery kullanıcısıyım ben de şu an bir sorun yok..
kuzenimde de vardı aynı sorunu yaşadı bi hafta olmadı daha kaskosuda vardı garantiye verdik telefonu.. direk pert diye çıkardılar telefonu 450 liralıkta hediye çeki çıkardılar karşılık olarak.. hani garantiye veren yaptıran oldu mu hiç bu sorunu.. perte çıkarmaları şak diye anormal geldi bana ondan soruyorum.. bi ayak mı çevirdiler acaba diye düşünmüyo değilim..
Ahahaha tamiri 50 lira hocam şarj girişinin.Kesin yaptırıp satmıştırlar.Şarj girişinden dolayı telefon perte mi çıkarılır.
Şarj girişi sorunu yaşıyanlar şu yazıyı okusun derim :
http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2013/12/general-mobile-discovery-sarj-girisi.html
-
Aynen hocam bana da cok sacma geldi geri almis telefonu burda basligi gorunce aradim hemen :) yaptircaz ins