General Mobil Discovery Şarz Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Telefon an itibariyle şarz olmuyo bi kaç şarz aletide denedim servise göndersem ücret alıyolarmış fakat bi çok kullanıcı şarz sorunu yaşıyo ücret almaları saçma degilmi :|

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

O sorun ben dahil herkes te var şu an bile telefonu kastırarak şarj edebiliyorum

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Aradım ücret almıyolarmış her an gibi bir darbe veya kırık yoksa p.zartesi göndercem bakalım ne olcak :|

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

şarZ ? :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

çarşamba gönderdim perşembe kargo ellerinde olmuş az önce aradım perşembe ürün bize ulaştıysa bu gün laboratuvara girer gün içerisinde bilgilendiririz dediler. Ne zaman elimde olur dedim önümüzdeki hafta içinde elinize ulaşmış olur dedi. Adama general mobile dedim sarj sıkıntısı çabuk halloluyor dedi :|

erc tarafından 04/Nis/14 11:35 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Benim şarz da sıkıntılı sanırım şarz yüzünden telde gitmiş :\ başka telle taktık onuda göçerçekti saniyede 1 gidip geliyo şarz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hacılar şarj diye konu açıp morelimi bozdunuz benim şarj yuvası yerineden oynamaya başladı bile .

bakalım ne  zaman patlayacak.

keşke baştan beri hassas davranıp ince kablolu samsun aleti ile şarj etseydin.

kendi kablosu gemi halatı gibi kalın bozuyor soketi hemen

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

hocam oynayan soketleri kastırılarak şarj etmeler varsa hemen servise götürün.Telpanın leventde merkezi var oraya gidin sokette 6 bacak var eğer 3 bacak sağlamsa yani gevşek yada kastırarak şarj oluyosa yarısı sağlamdır bu durumda ücret almıyorlar.
    benimde başıma geldi oradan net konuşuyorum

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

BEYLER DİKKATİNİZİ ÇEKMEK ADINA BÖYLE YAZIYORUM!

ben de discovery kullanıcısıyım ben de şu an bir sorun yok..

kuzenimde de vardı aynı sorunu yaşadı bi hafta olmadı daha kaskosuda vardı garantiye verdik telefonu.. direk pert diye çıkardılar telefonu 450 liralıkta hediye çeki çıkardılar karşılık olarak.. hani garantiye veren yaptıran oldu mu hiç bu sorunu.. perte çıkarmaları şak diye anormal geldi bana ondan soruyorum.. bi ayak mı çevirdiler acaba diye düşünmüyo değilim..

Zugzwang
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı

BEYLER DİKKATİNİZİ ÇEKMEK ADINA BÖYLE YAZIYORUM!

ben de discovery kullanıcısıyım ben de şu an bir sorun yok..

kuzenimde de vardı aynı sorunu yaşadı bi hafta olmadı daha kaskosuda vardı garantiye verdik telefonu.. direk pert diye çıkardılar telefonu 450 liralıkta hediye çeki çıkardılar karşılık olarak.. hani garantiye veren yaptıran oldu mu hiç bu sorunu.. perte çıkarmaları şak diye anormal geldi bana ondan soruyorum.. bi ayak mı çevirdiler acaba diye düşünmüyo değilim..

Ahahaha tamiri 50 lira hocam şarj girişinin.Kesin yaptırıp satmıştırlar.Şarj girişinden dolayı telefon perte mi çıkarılır.

Şarj girişi sorunu yaşıyanlar şu yazıyı okusun derim :

http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2013/12/general-mobile-discovery-sarj-girisi.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

Aynen hocam bana da cok sacma geldi geri almis telefonu burda basligi gorunce aradim hemen :) yaptircaz ins

Zugzwang
Toplam Hit: 1226 Toplam Mesaj: 11