General Mobil Discovery Whatshapp ?
-
Discovery kullanıyorum çift hattım var fakat telde tek whatsap kullanabiliyorum nasıl degiştirebilirim bunu ?
-
İmkansız hocam hangi teli yazdıysan onu kullanırsın. Hattını deüiştirsen de hatta hattın olmasa da o numarayı kullanırsın. O numara sadece bi kullanıcı adı
-
iki whatsapp desteklemiyor hacı. bir cihazda sadece tek whatsapp kullanılıyor. diğer hatta geçiş yaptığında ona onay istemesi gerek.
ya da hatların yerini değiştir 1 noludan kullanırsın.
1.nin 3gyi kapatıp diğerini açsan bile bağlantı yok der.
hattını çıkarırsan kullanamazsın. onay istiyor tekrardan.
ha gider 2. hatta vpn falan atar, whatsapp apkyı klonlarsın(!) -tabi, onu nasıl yapacaksan - kullanırsın.
yani uğraşma değmez, olur demiyorum da oluyorsa da çok zahmetli olur değmez bence. birinde telegram birinde whatsapp kullan :P
-
root varmı cihazda hocam ?
-
baristbt bunu yazdı
Malesef hocam rootlamadım
-
bychaos bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
rootlarsanız kullanabilirsiniz öyle apk'lar var.
ben tek telefon tek simkart üzerinden kullanıyordum birden fazla hat
-
baristbt bunu yazdıbychaos bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
apk nin ismini verirmisin hocam
-
baristbt bunu yazdıbychaos bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
barış rootluyumn ben. doğru mu anladım, bir hat var birden fazla whatsapp hesabımı kullanıyosun?
extra eklediklerinin numarası kaç oluyo?
-
İki hattındada whatsApp kullanmak istiyorsan o biraz zor olabilir hocam ama bi hatta whatsApp diğeri line , tictoc , wechat gibi uygulamalar kullansan olmaz mı ?
-
hacım buldum bi pro ama o da 21 mart itibari ile çalışmıyor. güncel sürümünü bulabilirsen çalışıyor.
OGWhatsapp adı. bulamadım ben. telefonun tarihini 21 mart 2014ten daha öncesine çevirince çalışıyor. normal tarih atınca hata veryor.
güncelini bulabilirsen çalışıyor ;)