General Mobile Discovery Vs Ace 2
-
arkadaşlar bu telefon f/p olarak gayet hoş gözüktü gözüme acaba ace 2 yi satıp bu telefonu alsam mı ne dersiniz ?
Elimdeki telefon ace 2 -1 yıllık -
performans olarak iyi ama kullanım ömrü olarak bir öngörü yok yeni olduğu için. pil ömrü nasıl olur bozulduğunda yenisini kolay bulabilir misin, yedek parça lazım olursa bulabilir misin bunlar hep soru işareti bence satmamalısın elindeki telefon discovery ile yarışmaz ama iyi de bir telefon sayılır.
-
1. si telefonu bulamıyorsun
2. si son gelen parti telefonda ölü pixel sorunu var (galiba)
3. konuyu burdan takip edebilirsin :D
4. gelsede alsak diyecem 1 ağustosta gelecek tüm telefonlar satıldı zatgen :S
-
samaccc bunu yazdı
1. si telefonu bulamıyorsun
2. si son gelen parti telefonda ölü pixel sorunu var (galiba)
3. konuyu burdan takip edebilirsin :D
4. gelsede alsak diyecem 1 ağustosta gelecek tüm telefonlar satıldı zatgen :S
+1
-
Telefonu teşhir ürünü olarak bile bulamıyorsun ki alabilesin.
-
Citizen bunu yazdı
aynen ayın 1 ini bekliyorum almak icin ama ümitli degilim anlamadıgım relefona reklamda yapmadılar yok satıolar nasil bir is arkadas bu arada discovery kısmet olmazsa 32 gb jiayu g4 alcam
-
logas bunu yazdıCitizen bunu yazdı
aynen ayın 1 ini bekliyorum almak icin ama ümitli degilim anlamadıgım relefona reklamda yapmadılar yok satıolar nasil bir is arkadas bu arada discovery kısmet olmazsa 32 gb jiayu g4 alcam
Birde Casper telefon çıkarmış İntel işlemci varmış içinde ama Discovery'den pahalı ve özellikleri düşük onada bi bak derim.Jiayu'yu nasıl sokacaksın gümrükten ?
-
Citizen bunu yazdılogas bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Birde Casper telefon çıkarmış İntel işlemci varmış içinde ama Discovery'den pahalı ve özellikleri düşük onada bi bak derim.Jiayu'yu nasıl sokacaksın gümrükten ?
hocam paypal ile almayi düsünüyorum paypal 45 gün boyunca beklemede tutabiliyor parani yani 45 gün icersinde ürün sana ulasırsa o parayı transfer ediyor gümrükte kalırsada problem yok ürün iade yaparım olur biter