Generic Host Process For Win32 Services Hata Çözümü
-
bi aralar çok başımı ağrıtmış engellemek için o uzun işlemleri yapamam diyorsanız bunu kullanın çalışıyor meret 5 kb zaten programı açıp patch a tıklayıp veyeniden başlatın 4 kere kullandım hepsinde çalıştı
http://rapidshare.com/files/99914511/FixItUpDZ1055.rar
-
ahah kac sene once yapmistim bunu, böle görmek çok gurur verici :P
Bu hatanın sebebi genelde USB modem kullananlarda Windows güvenlik duvarının kapalı olması.Microsoft çıkarmış patch ama bende çalışmamıştı, bende böle ufak patch yapmıştım netten araştırıp, denedigim tüm makinelerde tam sonuç aldım.
Programın herhangi bir zararı yoktur , değiştirilmediyse tabi.
-
hojam ne hatası ki bu bn ilk defa duyuyom :|
-
genelde avast kullanıyorsanız oluyor birde windows güvenlik duvarı açık olunca yani avast+windows güvenlik duvarı çok gördüm ;)
-
çok kıl bi hata bağlantıyı falan koparıyo hele benim gibi bağlant kopunca resetlemeden açılmıyosa tam bi cinayet sebebi:D
-
ben bu hatanın varya bugune kadar 6-7 kere baya bi boku yemişti bilgisayar heryerden hata fıskırıyodu onların hepsindede calısır hale getirdim bilgisayarı ama bu hatayı bir turlu duzeltemedim 15-20 tane fix seysi kullandım ama bir turlu duzelmedi en sonunda formatı cakmıstım
avast ve guvenlik duvarı yuzunden oluyo bu ayrıyetten warsock diye bi virus yuzundende verebiliyo bu hatayı
-
ya çok gıcık bi hata bu hele bnm gibi rapid i kasan biri çıldırır heralde deniyorum bakalım işe yarıyacak mı
-
Evet USB Modemlerde çıkan bir problemdi bir ara bende yaşadım. Bende de bir patch paketi var. Eğer arkadaşın paylaştığı patch işe yaramazsa bende upload ederim. Hakikaten berbat bi hataydı; bağlantı gidiyor, başlat menüsü kitleniyor, programlar çalışmıyordu filan :/
-
anaa bizim erene lazımdı bu, onda da vardı aynı sorun amy
-
yok olum yaa baktım baya bizim ki gibi değil bu caner ((: ama deniyom genede bundan önce 3 tane denedim
buyrun burda da var bişeler..
http://www.lugatsoft.com/index.php?newsid=1259
şu kedileride halletsem nefret ediyom kediden rapidde dalga geciyo sanki böle güvenlik önleminin ta...
Edit: hocam seninkide işe yaramadı bende ((: ben ne bahtsız adamım yaa...