folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Generic Host Process For Win32 Services Hata Çözümü

Generic Host Process For Win32 Services Hata Çözümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

bi aralar çok başımı ağrıtmış engellemek için o uzun işlemleri yapamam diyorsanız bunu kullanın çalışıyor meret  5 kb zaten programı açıp patch a tıklayıp veyeniden başlatın 4 kere kullandım hepsinde çalıştı

http://rapidshare.com/files/99914511/FixItUpDZ1055.rar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

ahah kac sene once yapmistim bunu, böle görmek çok gurur verici :P

Bu hatanın sebebi genelde USB modem kullananlarda Windows güvenlik duvarının kapalı olması.Microsoft çıkarmış patch ama bende çalışmamıştı, bende böle ufak patch yapmıştım netten araştırıp, denedigim tüm makinelerde tam sonuç aldım.

Programın herhangi bir zararı yoktur , değiştirilmediyse tabi.

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    hojam ne hatası ki bu bn ilk defa duyuyom :|

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    genelde avast kullanıyorsanız oluyor birde windows güvenlik duvarı açık olunca yani avast+windows güvenlik duvarı çok gördüm ;)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    çok kıl bi hata bağlantıyı falan koparıyo hele benim gibi bağlant kopunca resetlemeden açılmıyosa tam bi cinayet sebebi:D

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

ben bu hatanın varya bugune kadar 6-7 kere baya bi boku yemişti bilgisayar heryerden hata fıskırıyodu onların hepsindede calısır hale getirdim bilgisayarı ama bu hatayı bir turlu duzeltemedim 15-20 tane fix seysi kullandım ama bir turlu duzelmedi en sonunda formatı cakmıstım

avast ve guvenlik duvarı yuzunden oluyo bu ayrıyetten warsock diye bi virus yuzundende verebiliyo bu hatayı 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya çok gıcık bi hata bu hele bnm gibi rapid i kasan biri çıldırır heralde deniyorum bakalım işe yarıyacak mı

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Evet USB Modemlerde çıkan bir problemdi bir ara bende yaşadım. Bende de bir patch paketi var. Eğer arkadaşın paylaştığı patch işe yaramazsa bende upload ederim. Hakikaten berbat bi hataydı; bağlantı gidiyor, başlat menüsü kitleniyor, programlar çalışmıyordu filan :/

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    anaa bizim erene lazımdı bu, onda da vardı aynı sorun amy

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

yok olum yaa baktım baya bizim ki gibi değil bu caner ((: ama deniyom genede bundan önce 3 tane denedim

buyrun burda da var bişeler..

http://www.lugatsoft.com/index.php?newsid=1259

şu kedileride halletsem nefret ediyom kediden rapidde dalga geciyo sanki böle güvenlik önleminin ta...

Edit: hocam seninkide işe yaramadı bende ((: ben ne bahtsız adamım yaa...

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2145 Toplam Mesaj: 10