folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Geniş Market Alış-Veriş Sitesi Hakkında

Geniş Market Alış-Veriş Sitesi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar internet üzerinden almayı düşündüğüm son nesil ipod touch32GB için arama yaparken ucuzu.com dan denk geldiğim genişmarket.com a denk geldim ve farkettim ki %35 gibi bir indirimle diğer sitelere fark atıyor ancak kendisi,

kredi kartı ile satış yapılmamaktadır. Mağduriyeti minumum seviyede tutmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Geniş Market 'ten ürün sipariş etmek için ödeme yapmanıza gerek yoktur. Satın almak istediğiniz ürünlerden oluşturduğunuz sepetinize gidiniz ve "Sipariş Et" butonuna tıkladıktan sonra ekrana gelen yönergeleri izleyerek siparişinizi tamamlayınız. Sipariş ettiğiniz ürünler sizin için kargoya verilmek üzere ayrılacaktır. Ödeme yapıldıktan çok kısa bir süre sonra ürünler kargoya verilir.

Sitemizde yer alan tüm ürünler "En Düşük Fiyat Garantisi" altındadır.

Kargo Bilgileri Bölümünde belirtildiği üzere;

Geniş Market 'ten satın almış olduğunuz ürünler ödemenin yapıldığı gün kargoya verilir. Ürünler maksimum 5 iş günü içerisinde elinize ulaşacaktır. Geniş Market' ten veya kargo şirketinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle satın almış olduğunuz ürünün 5 iş günü içerisinde elinize ulaşmaması durumunda mağduriyetinizin giderilmesi açısından ürün bedelinin % 5 i derhal tarafınıza iade edilecektir. Geniş Market' ten tek seferde birden fazla ürün almanız durumunda bunları ayrı paketler halinde gönderebileceğimiz gibi isteğiniz doğrultusunda tek bir pakette de gönderebiliriz. Satın aldığınız ürünü teslim alırken lütfen ürünü kargo görevlisinin yanında açınız ve ürünü kontrol ediniz. Teslim aldığınız ürünün siparişini verdiğiniz ürünle aynı olup olmadığını kontrol ediniz. Unutmayınız ki sitemizde satılan tüm ürünler % 100orjinaldir.

Satın aldığınız ürünün orjinal olmaması durumunda ürünü geri almadan ürün bedelinin tamamının tarafınıza geri ödeneceğini taahhüt ediyoruz.

gibi bir açıklama da var ancak mantık çerçevesi içerisinde bu adamların bu işi nasıl böyle yaptığını merak ediyorum.Fikirleriniz neler acaba sizce güvenilir midir ??

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

bazıları Refurbished.

birde satın al a falan tıklayınca https ye geçmiyor.

güvenli değil gibi geld bana

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ürün bedelinin % 5 i derhal tarafınıza iade edilecektir.neden hepsi değil % 5'i.Site tırt secure yok

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

üstad alıdın ürünü kimle muhatap olcaksın bence alma eğer internete alışveriş yapacam diyorsan hepsi burada gibi sitelerden alışveriş yap sonra başın ağrır bak teknosadan leptop aldım yanında 32 bit kurtarma ortamı vardı sistemde 64 bit vardı sistem arıza verdi baştan kurdum cd lrle bir baktım 32 bit kullnma kılavuzunda 64 bit kurtarma ortamı oluşturamasanız biz size ücretsiz göndeririz diyor bende gittimtoshibayı aradılar kabul etmedi toshiba adamlar bana dava aç dedi bir falan oldu mahkeme sonuçlandı cd yide bugun kargoyla gönderdiler. yane muhatap olabileceğin bir yer seç bu site biraz dandig gibi geldi.
    Sonra başın ağrımasın üstad.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Lan ödeme yaptigin gün kargolanir diyor sonra 5 is gununde eline ulasir diyor. a.k. cinden bile 4 gunde ulasiyor turkiyeye, gerci ulastiktan sonra 4-5 gun daha bekliyor 9 gunde adamin elinde oluyor kargo ama ulke icinde 5 gun surer mi lan.

Sacma geldi bana..

Bir de kredi karti ile satis yokmus zaten. Kapida ödeme secenegi varsa al hoca,yoksa salla..

...
Toplam Hit: 2369 Toplam Mesaj: 5