Genpa Batarya Garantisi
-
cep telefonumun bataryası çok az gidiyor telefonu alalı 2 hafta oldu garanti ile yeni batarya alabilirmiyim acaba ?
-
HugeBroly bunu yazdı:
-----------------------------cep telefonumun bataryası çok az gidiyor telefonu alalı 2 hafta oldu garanti ile yeni batarya alabilirmiyim acaba ?
-----------------------------bence alamazsın telefonu versen garantiye zaten 1 ay sonra gelecek geri . kabul ederler mi etmezler mi o da mechul . ki bence etmezler . modeli nedir cihazın ?
-
faturayla beraber sadece bataryayı gönderebılecegını sanıyorum
pazartesı ara genpayı sor
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------HugeBroly bunu yazdı:
-----------------------------cep telefonumun bataryası çok az gidiyor telefonu alalı 2 hafta oldu garanti ile yeni batarya alabilirmiyim acaba ?
-----------------------------bence alamazsın telefonu versen garantiye zaten 1 ay sonra gelecek geri . kabul ederler mi etmezler mi o da mechul . ki bence etmezler . modeli nedir cihazın ?
-----------------------------galaxy y hocam
-
batarya garanti kapsamında değil hoca genpaya has değil hiç birinde yok öyle bir olay
benim telefonum genpadan değişim kararı aldıydı bataryası ve kapağı dışındaki yerleri değiştirdiler kapakda garanti kapsamında değil yani anlayacağın
boşuna kasma
-
Samsung benim 2 senelik pili degistirmisti ama sanirim kvk. Cihaz yeniyse aldigindan beri oyle oldugunu belirt, urunde hata oldugunu iddia et cazgirlik cikar servise yollat pili. Bide sarj cihazinda sorun olmasin?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------batarya garanti kapsamında değil hoca genpaya has değil hiç birinde yok öyle bir olay
benim telefonum genpadan değişim kararı aldıydı bataryası ve kapağı dışındaki yerleri değiştirdiler kapakda garanti kapsamında değil yani anlayacağın
boşuna kasma
-----------------------------e hocam batarya fabrika çıkışlı sorunlu ise ne olucak ? kullanıcıyı mağdur etmezler herhalde