Genx Gdv 720 Kamera Ultra (Türkçe)
-
genx gdv 720 kamera arkadaşlar bu kamerada türkçe menü seçeneği yok diğer diller var ama türkçe yok türkçe dil seçeneği istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....
-
malesef öyle birşey yok.. almadan önce dil desteklerine bakarsanız daha iyi olur
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
malesef öyle birşey yok.. almadan önce dil desteklerine bakarsanız daha iyi olur
babam arabistandan almış unutmuş dil seçeneğine bakmayı -
kenankonak bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
babam arabistandan almış unutmuş dil seçeneğine bakmayı
-----------------------------internette biraz araştırdım senin gibi aynı modele türkçe arayan çok var ama malesef yok desteği veya programı
-
kenankonak bunu yazdı:
genx gdv 720 kamera arkadaşlar bu kamerada türkçe menü seçeneği yok diğer diller var ama türkçe yok türkçe dil seçeneği istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....
-----------------------------bence internetteki postları ,ingilizce olanlarını, toparla ve üreticiye türkçe yazılım gerekliliği konusunda talepte bulun e-mail aracılı-ğı ile
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------kenankonak bunu yazdı:
-----------------------------bence internetteki postları ,ingilizce olanlarını, toparla ve üreticiye türkçe yazılım gerekliliği konusunda talepte bulun e-mail aracılı-ğı ile
hocam ingilizcem yok ingilizcesi olan bir arkadaş yardımcı olsa sevinirim...