George Orwell 1984 ??
-
Arkadaşlar ne Yazık kı Felsefeyi Sevmeme Rağmen Ve zayıf Olmasına Karsın Proje Odevi Aldım..! Bana Hocamız George Orwell'ın 1984 adlı kitabını okumamı ve Özetini Cıkarmamı Söyleddi... Eee bende Bu yaşıma Kadar en fazla 3 kitab okumusumdur okumayıda sevmem..:) Acaba Bu kitabın (1984) özetini bulabilirmiyiz.? Bulan arkadaşlar Bi yardımcı olsun lütfen..?? En önemli yanıda Müridlerimizden Elestiri yapmayı seven cok arkadaşımız var onlara is cıktı Bu adamın eserini yani 1984 adlı kitabını özetini cıkarıp ELESTİRİCEM... Burda elestirmeyi seven arkadaşların Yardımları benim icin cok önemli Butun elestiride Bulunan Arkadaşların elestirilerini Bu ödevde Kullanıcam... Ve Sonuclarını İnsallah Sizlere Bildirecem ...??
-
proje ödevi internetten özet bulmakla yapılmaz :l
-
oku güzel kitaptır
-
"PLATONİK" takılıyosun
felsefeyi seviyorsun fakat okumayı sevmiyosun
yüzmeyi seviyosun fakat suyu sevmiyosun
"ii" yapıyosun
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Biliyorum haklısın sadece sevmiyorum kitab okumayı ve felsefe dersini ..:) Hani özetini bi yerden bulurum mutlaka ama... önemli olan Kitabı nasıl elestiriye tutucam ordada sizin yardımınız gerekiyor iste...:)
-
nightprince44 bunu yazdı:
alicem bunu yazdı:
-----------------------------Biliyorum haklısın sadece sevmiyorum kitab okumayı ve felsefe dersini ..:) Hani özetini bi yerden bulurum mutlaka ama... önemli olan Kitabı nasıl elestiriye tutucam ordada sizin yardımınız gerekiyor iste...:)
-----------------------------Kitabı eleştirmek için önce okuman gerek okumadığın şeyi nasıl eleştireceksin ? Çok iyi bir kitaptır okursan birşey kaybetmezsin.Eleştirebilecek pek noktasını bulacağınıda sanmıyorum günümüz gerçekleriyle birebir örtüşen bir kitap.
-
Eğer okuyan var ise elestirdiği yanını sölesin ben not alıcam ...? ( ben özetini okuyup kağda zaten dokeceğim..) KitaP okumayı SevmiyoruMm....!!!!!!
-
eleştirim 10. sayfadan sonra okuyamadım :S
-
kroo bunu yazdı:
eleştirim 10. sayfadan sonra okuyamadım :S
-----------------------------O sekilde deyilde hani böle iceriğiyle ilgili...:)
-
http://isohunt.com/torrent_details/13691208/george+orwell?tab=summary aha bak bu filmi
http://www.turkcealtyazi.org/sub/61948/nineteen-eighty-four.html buda altyazısı hadi kolay gelsin;)