Gerber Accumark Crack ?
-
arkadaşlar bu kodumun programı nasıl birşeydir crackli 3 değişik versiyonunu yukledım hıc bırının crack işlemini yapamadım 8.2 8.4 8.5 versiyonlarının birtanesinin de olsa olur .elinde crack dosyası olan varmı yada yuklemesını bılen
-
windowsta değilim ama şunu dene hocam
http://www.mediafire.com/download/91p742x4s9su780/Gerber+Accumark+v8.5.0.89.rar
not: crackte virus olabilir belki bilmiyorum sonuçta güvenilmez şeyler o yüzden sandboxie gibi bi şeyle aç
unbalanced tarafından 18/Haz/14 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
haklısın hocam ben hemen ındırıyım onu kac kere format attım haddı hesabı bellı degıl sanal pc ye kurayım artık deneyeceğim baska bılgısı olan arkadalar varmı
edit: verdiğin linkte video çıktı hocam hatta rar şifreliydi 123456 yazdım oldu buda değil hocam
bensiz_aglama tarafından 18/Haz/14 19:13 tarihinde düzenlenmiştir -
filestube.com ya da avaxhome.ws den bak hocam. o da olmadı torrent kur kickass.to dan bak.. sanal bilgisayar kurmana gerek yok sandboxie işini görür zaten..
-
unbalanced bunu yazdı
filestube.com ya da avaxhome.ws den bak hocam. o da olmadı torrent kur kickass.to dan bak.. sanal bilgisayar kurmana gerek yok sandboxie işini görür zaten..
hocam yaptım valla senin sayende allah razı olsun bu program bır kere yanlıs yukledı mı format atmak zorundasın hocam tek hakkın var yanlız ben 8.4 kurdum eğer program lazım olacak arkadaşlar var ise yollayabilirim bir haftadır ugrasıyordum bende tesekkurederım hocam