Gerçek Aksiyon Ve Komedi Veya Savaş Filmleri
-
Merhabalar,
Biliyorum belki milyon tane aynı bu başlıkta konu vardır diyicem ama orlardada hep aynı filmlerin adı geçiyor.Bu yüzden şöyle gerçekten beğendiğiniz güzel filmleri paylaşırsanız mutlu oluruz.Her akşam işten gelince 1 tane film seyretmek istiyoruz oturuyoruz karşısına laptopun pekte güzel birşeyler tutturamadık pek bu yüzden sıkılıp yarıda kesiyoruz.
Önerileriniz nedir ?
-
Postumu güncelleyecem
en son tarihi bir savaş filmi olan ''WAR HORSE'' izledim çok güzeldi tavsiye ediyorum. Gerçekten kaliteli bir yapım.
-
Geçen arkadaş bana Jason Statham'in bir filmini seyrettirdi. Bir sahnesinde yaklaşık 50 silahlı zenci içine sadece takım elbisesiyle girdi ve hepsini halledip çıktı. Bu benim aksiyondan sogumama neden oldu :)
Önerebileceğim savas filmleri:
1-
Schindler'in Listesi
2-
Çöküş
Komik filmler:Maskeli beşler serisi, Kolpaçino, Click, Tanrının eli, Amerikan pastası idare eder.
aklıma geldikçe yazarım.
-
Seni dizi izlemeye davet ediyorum. Hem film aramakla uğraşmıyosun hem sürekli yeni bölüm çıkıyo.
-
Dizi olarak öneriyim ben sana : Big bang theory ve Two and half men çok iyidir 2 side.
-
Kusura bakmayın sizde hep aynı filmleri yazdınız :)
-
-
DestinatioN bunu yazdı
Teşekkürler
-
orası da hep aynı filmleri öneriyor :)
-
Bende size bugün izlediğim 2 filmden bahsedeyim.
Urban Explorer (2011) Başı güzel ortaları sıkıcı sonu süper.İzleseniz olur yani pişman değilim izlediğime şahsen.
Attack the Block (2011) Shaun of Dead filmindeki tombik adam falan var korku komedi ingiliz yapımı ama pek güzel değil
ama yinede izlenir yani sonları güzel.