Gercek Bir Olay Muhtesem Bir Sey Gülmekten Oleceksiniz :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TechnicalGhost
    TechnicalGhost's avatar
    Erkek
    Adamın biri gittiği otele kaydını yaptırmış odasına çıkmış. Odasında masanın üstünde bir bilgisayar görmüş ve karısına mesaj yollamak istemiş. Mesajını yazmış ama yanlışlıkla başka adrese yollamış.
    Aynı gün başka biryerde bir kadın kocasının cenaze töreninden yeni gelmiş. Bilgisayarında bir mail görmüş arkadaşlarından geldiğini düşündüğü e-maili okumaya başlamış. Okuduktan sonra olduğu yere yığılıp kalmış. Odaya giren annesi kızını yerde öylece görünce e-maili okumaya başlamış.
    Kime :Sevgili karıma
    Konu :Yeni ulaştım
    Tarih :25/05/2005
    Sevgili karıcığım benden mesaj aldığına şaşıracağına eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize mesaj gönderebiliyoruz. Her şey yarın senin buraya geleceğin düşünülürek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım sende benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
    NOT:Burası çok sıcak.
    ALINTIDIR...

Bilgi Bende Degil Bizde Kıymetlidir..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    zuahahhaha komikti kanka eline sağlık :)))

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    harbi güzel bi olay olmus heralde kadın kocasının yanına gideceğini öğrenince sevinçten bayıldı pehhh!!! bu ne sevgi mk gözlerim yaşardı hihihih

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaBBiT
    RaBBiT's avatar
    Dişi

Hakikaten de çok komikmiş. Büyük GülücükAlkışlayan

It was a lie when they smile and said you won"t feel a thing!!...
Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 4