folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gercek Hukum Sahibi Olanlar Ustune

Gercek Hukum Sahibi Olanlar Ustune

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Bir insan soguga alısabilrmi,urpeti ve titreme,olaslıklar butunu içersinde çakan vazgecirme yıldırımları ılımlı sıcak ve bogun egen bir kişilik yetişrme evresi sureci hızla baslar işte,adım attı soguk ve urpeti dolu olan sokaga titrememesi ve usumesi hemde hiç olmadıgı kadar siddetli bir insan soguga alısabilri mi

sıcagın cekicilgine karsı cıkan bu irade bir sure sonra sogua alısandır ,o soguga alısrken cektigi titreme ve urpetiyi bir kenara koymaz o sıcagın cekiceiligni atar kafasında ve tam gözunun önune burnunun dibine her an nefesini ensesinde hisssdicek kadar yakın bırakandır sogugu kendisine o muthis bir irade

o muhtac olamayandır o boyun egemeyendir soguga alısandır ve bu yuzden sıcaga ihityac duymıyandır ve o bu yuzden mutlak hukmun sahibidir karsı cıkmayı bırakın aglamaya baslayın yada tasmanızı yavasca takın cunku doganın iradesi bellidr gösterdigi yuzu sayılı ve taraflı ve suraci kesin dönemçleri kesin kosusları,yuruyusleri ve haykırışleri kesin o sogukla ölcer iredeyi sıcagını yollar yere ve her canlı tadar yasamayı ama mutlak ve sureklilik irade sahibi olanındır guzel cehresiyle dolasan cıcekler sogun sert yzuzuyle karsılasınca egilmeye solmaya ve ayaklar altına alınmaya mahkumdur ama sıcakta mutlak irade sahiplerinin haklarını ister o sıcagın tembelligine kendine atan bir mahlukat o savasmasını bilmez sadece doagnın iradesine baglı bir gulunctur cunku doganın sıcagı ve sogugu onunla dalga gecer cunku iradesi onların elindedir

cicek,sen bir mahlukat,sen bir igrenclik abidesisin cunku sen irade sahipleriyle aynı haklara sahip ve hatta onlarla kendini eşit görme hatasını yapansın ama senin cezan sogun estigi o beyaz kılıcla verilecek gucu için sessiz kalan irade sana kan ve nefret kusacak cunku sen kendini iradeyle esit ve aynı haklara sahip oldgunu dusundugun gibi kendinide bilmessin bu yuzden aptal bir boyun eymemezlik yaparsın işte senin en buyuk igrecligin aptal oldugn halde iredeye ve zekaya davranıslarınla ihanet etmen,onların adını kirletmendir

soguk mutlak geri cekilmektir korkuyu tetikleyendir tukenmektir belli bir noktadan sonra sınır koymaktır kendine guvenmemektir sınırlarını asmaya limitlerini zorlamaya calsımamaktır hatta calsımayı aklından bile gecirmemektir bu yuzden saklanmaktır ve bu yüzden gucsuzlugun göstergesidir sıcagın yerindeki hukmedenler tarfından böyle anılır o,ama sıcak oldumu herkesin hukmu sahlanır peki mutlak hukum surekli hukmaden degilmidir peki soguk geldi hani nerdesiniz sizler sadece bu noktadan sonra geri cekilensiniz hepsi bu bu sogun sesi ve geliyor hukmedeninle birlikte cunku o sıcagı sizin gibiler için terkeden ve sogukta kendi asalıklarınızı davranıslarıyla yuzunuze vurmak için geri döner simdi geldi simdi burda hadi cıkın ve hukum verin sizler sıcagın cazibesi yuzunden sogugun titretmesini ve urpetmesini göze alamayan sözde hukumlersiniz simdi sogugun hukmune muhtacsınız o burda yasadıgı gibi sizin hukumleriniz gectigi yerdede yasacagını biliyorsunuz ama siz dısarı cıkamssınız cunku dısarsı soguk cunku sıcak magranızda kucuk odanızda ve bu soruya sorar sogunun hukmu ben burdayım ve bu noktada karsınızda sizin cıkmadınız yerde kortugnu,ürperdigniz yerde hukum verenim benim hakkım sizin boynunuza tasma takmaktır cunku bana mutlak borlusunuz cunku sizler sıcakta benle kendiniz esit tutansız cunku sizler asaglıksınız simdi sizler bir tutuklu gibi yasamayı degil bir köpek gibi ölmeyi hakediyorsunuz ama benim mutlak iredem gucun sarabında sarhos olmıyacak kadar derin bu yuzden tasmalarını takın ve köpek kulubenize gidin.

-BAAL-

Toplam Hit: 574 Toplam Mesaj: 1