folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Gerçekten - Kol Kası Geliştiren Program

Gerçekten - Kol Kası Geliştiren Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhaba,

Bir süredir evde çalışma yapıyorum. 1 Ay geçti ilerleme çok az oldu. İstediğim sadece kol kasım gelişsin. Bir pt ile görüşmedim internette araştırdım videolar izledim çoğu video tatmin edici gelmiyor. Birinin nal dediğine ömürü mıh diyor çünkü. İzlenme uğruna çoğu video baştan savma gibi. Tabi ben de iyi içerikleri bulamamış olabilirim.

Özetle kol kaslarını görünür derecede artırmak için hangi yolları izlemek gerekir?

Özellikle şöyleydim şöyle oldum diyen olursa mükemmel olur.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam heralde gelistirmesi en kolay kas kol kasıdır. :)

Kaldır indir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam heralde gelistirmesi en kolay kas kol kasıdır. :)

Kaldır indir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

1 ayda ilerleme zaten çok bekleme. Ha ilerleme gerçekten sıfıra yakınsa büyük ihtimalle protein alımı, uyku, ağırlık ya da hareketin nizami yapılması konularından birinde hata yapıyorsundur.

Onun dışında hareketler zaten sabit. Çok gizli ve anında sonuç veren bir hareket yok.

Mesela triceps için sadece pushdown ve overhead triceps extension hareketlerini yapardım ve tricepsim bayağı sağlam gelişirdi.

Biceps için de konstrantre biceps, barla curl ve dambılla hammer curl yapardım gayet de yeterdi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocam atomu parçalamıyosun kaslarını parçalıyosun basit iş.  ama tavsiyem sana kanat omuz ve kol üçlüsünü düzenli çalışman. görüntü açısından birbirini tamamlayan bölgeler.  ne kadar hareket yaparsan yap doğru beslenmezsen kas kaybı bile yaşayabilirsin. 

proteini beyaz etten alıyorsun. ağırlık çalışırken harcadığın kalori miktarından daha fazla protein alıyosun. düzenli çalışıyosun düzenli uyuyosun. 1 ayda kayda değer gelişme olmaz zaten. 2. ayın sonu 3. ayın başlangıcında değişimi gözle görmeye başlarsın.

hareketler ise basit. kol yani bir kaç tane kas kütlesi ve bağlantısı var. çalışırken hasarı nereye verdiğini hissedersin. hareketleri ona göre belirleyebilirsin. ben spora başladığımda hiç bişey bilmiyordum. spor salonuna gidiyordum. aletleri tek tek deneyerek nereye vurduğunu kendim öğrendim.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

chatgpt ye dünyaca ünlü kişilerin çalışma programını sor söyler hepsi birbirine benzer hareketler sabit ve belli ama evde olmuyor bu işler motivasyonun gelmiyor.

Şahsen ben biraz motive olmak için spor öncesi prework kullanıyorum o kaşıntı hissi ve verdiği pump ek olarak psikolojik olarak motive ediyor bunlar birleşince daha iyi motive oluyorum.

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Abi genelde kas gelişimi sadece indir kaldırla olmuyor. Uyku düzeni ve beslenme düzeninide buna uyduracaksın. En başında kilon * 1.7 ile kilon * 2.2 gr arasında proteini hergün yemen lazım. 

Birde zorlanma olmadan kas geliştiremezsin, düzenli olarak agırlıkların veya set sayıların artmalı. Arkadaşlar diğer herşeyi söylemiş.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

bende gym e baslayacagim agirlikli olarak kas kazanimi icin oneriler var mi? veya konu mu olustursak.
    Hareketleri falan bilmiyorum tam olarak.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Sete girdiğinde kaç tekrar yapıyorsun? Acımaya başlayınca tepkin ne oluyor? Beslenme düzenin nasıl, yağ oranın kaç bunları söylersen yardımcı olurum.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nar
    nar's avatar
    Erkek

Dambıl hocam. Arkadaşın kollar 6 ayda ağaç gövdesi gibi oldu.

Makine Mühendisi
Toplam Hit: 1140 Toplam Mesaj: 10
kol kası