folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Gerçekten Bilen Varsa Bakın Bakalım Yapabilen Varmı....

Gerçekten Bilen Varsa Bakın Bakalım Yapabilen Varmı....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    s_erdem809
    s_erdem809's avatar
    Erkek
    selam akadaşlar ...benim acilen bi program oluşturmam lazım c++ borlandda  program; yazdığımız yazılan fonksiyonların grafiklerini çizen bir program olacak....şimdi gerçekten anlayan varsa yapsın bakalım bu programı emin olun karşılıksız kalmaz yapar ve kodları verirseniz.......şimdilik hoşcakalın.....

imkansızı iste....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    s_erdem809
    s_erdem809's avatar
    Erkek
    bende gerçekten burdaki insanların bilerek konuştuğunu sanmıştım ama okuyan insanlardan %100 gibi bir oranı cevap bile yazamadı..... pardon birisi yazdı o da yine BEN..........

imkansızı iste....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya soru: elalem sana niye bi dunya uurasip kod yazsin ?
    cok lazimsa git git bi TI al... muhtemel TI in egitim sitesinde benzeri kodlar vardir ama bakmadim bilmem, education.ti.com ...

yapmamasi bilmemesi demek degil, adamin isi gucu yok senle mi uurassin hoca ? burdakilerin cogu bos beles adamlar degil ciddi programci, web tasarimci vs adamlar... bilmeyen yapamaz, bileninde %99 isi gucu vardir uurasmaz...
    sacma sapan konusma lutfen...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    s_erdem809
    s_erdem809's avatar
    Erkek
    o zamn uraşamayıcağını sölerdi baba sen kimseyi korumaya çalışma şimdi bence....çünkü herkes kendini biliyor....sende buna dahilsin bende buluyorum kodları ama tam olarak değil...ayrıca herşeyin orjinali güzeldir bence .....

imkansızı iste....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Bir ara bir arkadaş dediğin işlemi flashta yapmak istemişti.Sanırım yapamadı.Eğer benim gözüme ilişrse bir yerde yaparım hocam.Bu arada uğraşmayacağını söylesin demişsin.Onu kimse yazmaz.Anla ki kimse yazmıyorsa ilgilenmiyor demektir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

ya soru: elalem sana niye bi dunya uurasip kod yazsin ?
    cok lazimsa git git bi TI al... muhtemel TI in egitim sitesinde benzeri kodlar vardir ama bakmadim bilmem, education.ti.com ...

yapmamasi bilmemesi demek degil, adamin isi gucu yok senle mi uurassin hoca ? burdakilerin cogu bos beles adamlar degil ciddi programci, web tasarimci vs adamlar... bilmeyen yapamaz, bileninde %99 isi gucu vardir uurasmaz...
    sacma sapan konusma lutfen...

Aynen 2. mesajın tam öküzce. Madem yazılım okuyosun adam gibi otur yap orjinal kodlarını böle salak salak hitaplarda da bulunma

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Ya uyuz oluyom boyle bise istiyolar bakiyo 1 gun sonra cevap gelmemisse gaza getirmeye calisiyo yok siz biseden anlamiyosunuz gibisinden millet senin gibi buraya yazip flood yapmak zorundami ?Hem yazilim bolumunde okuyosan kendin yap doru soluyo arkadas.

The king is bleeding.
Toplam Hit: 2284 Toplam Mesaj: 7