Gerçekten İyi Para Kazanırmıyım Bu Yöntemle.
-
http://www.googlekazanclari.com/
pek anlayamadım aslında nasıl bişey oldunu açıklayabilecek varmı
-
Adamın Üyesi olacan, Sende Üye Yapacan, Komisyon Karşılığı Ürün Satacan Üyelik Sistemindekilere. Üyeler Tüm Alışverişleri Kendi Aralarında Yapacak. Öyle bişey anladığım Kadarla, Uzun Yazı, Benim Anladığım Bu kadar.
Komisyon Oranları iyi Görünüyor, Ama Satabilip Satamamak İle ilgili, Her kes Ticaretçi Yeteneğe Sahip değildir. Ticaretine Güveniyorsan gir derim.
-
bir uzmandan duymuştum/okumuştum . internetten para kazanmanın en iyi yolu bir web sitesi açıp "internetten para kazanmanın yolları" diye kitap satmaktır. kitaba ne mi yazacaksın? şunu.
"Kitabımı aldığınız için teşekkürler şimdi bir web sitesi açın ve bu kitabı satın"
bu adamda bunu uyguluyor gibi görünüyor:D daha doğru düzgün imla kurallarına uymadan site açan biri :D
-
clickbank bu normalde kazanabilirsin ama türkiyeye gelmez para ayrıca böyle bi e-booka gerek yok kazanman için
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------bir uzmandan duymuştum/okumuştum . internetten para kazanmanın en iyi yolu bir web sitesi açıp "internetten para kazanmanın yolları" diye kitap satmaktır. kitaba ne mi yazacaksın? şunu.
"Kitabımı aldığınız için teşekkürler şimdi bir web sitesi açın ve bu kitabı satın"
bu adamda bunu uyguluyor gibi görünüyor:D daha doğru düzgün imla kurallarına uymadan site açan biri :D
-----------------------------Gerçekten işleyişi kısa ve öz anlatan harika bir yorum yapmışsın. Hoşuma gitti yorumun.