folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Geri Dönüsüm [ Istek] Program

Geri Dönüsüm [ Istek] Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Parazvane
    Parazvane's avatar
    Erkek

bilg. format atmak zorunda kaldim. silinen dosyalari formattan sonra bile kurtarma programi varmis böyle birsey duydum. Lakin nerde nasil bulabilirim bilmiyorum. Elinde bu tür program olan varsa gönderebilir mi? birde nasil kullanilacagini da belirtirseniz sevinirim. simdiden tesekkür ediyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Parazvane bunu yazdı:
    -----------------------------

bilg. format atmak zorunda kaldim. silinen dosyalari formattan sonra bile kurtarma programi varmis böyle birsey duydum. Lakin nerde nasil bulabilirim bilmiyorum. Elinde bu tür program olan varsa gönderebilir mi? birde nasil kullanilacagini da belirtirseniz sevinirim. simdiden tesekkür ediyorum

merhabalar,

get data back for ntfs ve  recover my files adlı 2 programı araştır, onlar işini görür.

Twitter: @CanKirca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

öncelikle format attıktan sonra üzerine birşey kurdunmu? kurduysan işin biraz zor. ve bu bahsedilen programlar sana %100 recover vermez bilgin olsun.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Parazvane
    Parazvane's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

öncelikle format attıktan sonra üzerine birşey kurdunmu? kurduysan işin biraz zor. ve bu bahsedilen programlar sana %100 recover vermez bilgin olsun.

bir iki program yükledim ama tam olarak geri getiren bir program yokmu?

Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 4