Geri Dönüsüm [ Istek] Program
-
bilg. format atmak zorunda kaldim. silinen dosyalari formattan sonra bile kurtarma programi varmis böyle birsey duydum. Lakin nerde nasil bulabilirim bilmiyorum. Elinde bu tür program olan varsa gönderebilir mi? birde nasil kullanilacagini da belirtirseniz sevinirim. simdiden tesekkür ediyorum
-
Parazvane bunu yazdı:
-----------------------------
bilg. format atmak zorunda kaldim. silinen dosyalari formattan sonra bile kurtarma programi varmis böyle birsey duydum. Lakin nerde nasil bulabilirim bilmiyorum. Elinde bu tür program olan varsa gönderebilir mi? birde nasil kullanilacagini da belirtirseniz sevinirim. simdiden tesekkür ediyorum
-----------------------------merhabalar,
get data back for ntfs ve recover my files adlı 2 programı araştır, onlar işini görür.
-
öncelikle format attıktan sonra üzerine birşey kurdunmu? kurduysan işin biraz zor. ve bu bahsedilen programlar sana %100 recover vermez bilgin olsun.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle format attıktan sonra üzerine birşey kurdunmu? kurduysan işin biraz zor. ve bu bahsedilen programlar sana %100 recover vermez bilgin olsun.
-----------------------------bir iki program yükledim ama tam olarak geri getiren bir program yokmu?