Geri Dönüşüm Kutusu Silinmiyor?
-
Windows 7 kullanıyorum. Geri dönüşüm kutumda fazla dosya olduğundan dolayı bilgisayar dosyaları silemiyor. CCleaner temizlerken takılıyor. Normal silerken Hazırlanıyor diyor ve kalıyor. Format atamam, ne önerirsiniz :) ?
-
alla alla :|
hiren boot cd indirip cdye çek. sonra onunla acıp mini windows ile silmeyi dene...
yada ubuntu ile boot edip dene...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
alla alla :|
hiren boot cd indirip cdye çek. sonra onunla acıp mini windows ile silmeyi dene...
yada ubuntu ile boot edip dene...
-----------------------------Hocam linux un çöplüğü ile windowsunki aynımıdır ki boşuna indirmiyim :D
-
Diske girdikten sonra
$RECYCLE.BIN
$RECYCLE
RECYCLER
isimli klasörlerin hepsi geri dönüşüm klasörleridir...
Tüm disklerin rootundaki bu klasörleri sil, gizli ve sistem dosyası olduğundan görünmeektedir.
Ubuntuda yada Mini windowsda görünür...
Onları sil düzelir
-
dosyaları geri yükle, silinebilcek duruma geince sil, sonra geri yüklediklerin shift+ delete :D
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------dosyaları geri yükle, silinebilcek duruma geince sil, sonra geri yüklediklerin shift+ delete :D
dejavu! Tam bunu yazcaktım ki benden önce davranmışsın. Ayrıca merak ettim onca dosyayı oraya nasıl ve ne kadar sürede biriktirdin. -
MaTRaX bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
dosyaları geri yükle, silinebilcek duruma geince sil, sonra geri yüklediklerin shift+ delete :D
dejavu! Tam bunu yazcaktım ki benden önce davranmışsın. Ayrıca merak ettim onca dosyayı oraya nasıl ve ne kadar sürede biriktirdin.
-----------------------------bunu bende merak ettim hocam :)
-
Geri yüklerkende aynı sorun oluşuyor
Program çekiyordu dosyaları, fazladan çekmiş sildim öyle oluştu :D
Rene hocanın dediğini yapıcam sonra
-
bilgisayarım / düzenle / klasör ve Arama seçeneklerinden, gizli dosyaları göster, korunan işletim sistemi dosyalarını gizle işaretini kaldır, C den $Recycle.Bin klasöründeki geri dönüşüm kutusundan parça parça silmeyi dene..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
bilgisayarım / düzenle / klasör ve Arama seçeneklerinden, gizli dosyaları göster, korunan işletim sistemi dosyalarını gizle işaretini kaldır, C den $Recycle.Bin klasöründeki geri dönüşüm kutusundan parça parça silmeyi dene..
-----------------------------Parça parça silince aynısı oluyor 152 bin küsür dosya vardı
Üstekileri yapıp, C:\$RECYCLE.BIN'i klasör halinde silince düzeldi :)
-
152 Bin dosya olursa geri dönüşüm kutusunda bırak silmeyi sırılama yapamaz be, :)