Geri Dönüşüm Kutusu"Nu Geri Getirme
-
yüklemiş olduğum easy recovery program var bu programı yükledim yanına trend micro yükledim kaspersky uyarı verdi okumadım bende delete dedim..uyarı uyarı üstüne ulaşılmaya çalışılıyo falan filan derken bende hepsine sil görmezden gel gibi şeyler dedim falan filan derken sonra reset attı makinaya..makina bi açıldı masaüstünde sadece bilgisayarım ve belgelerim klasörleri duruyor...geri dönüşün kutusu yok..silinmeyen klasör şimdi nerede...bu geri dönüşüm klasörüne nereden ulaşırım windows da...bir bilginiz varmı bu konu hakkında,,gerçi okadar da lazım bişi değil ama olmayıncada olmuyo hani...
-
anlamadım ama :)
masaüstü / sağ tık özellikler / masaüstü / masaüstümü özelleştir gibi bi şeydi ..
vistadayım xpde olsaydım ss alırdım :) -
anlamadım ama :)
masaüstü / sağ tık özellikler / masaüstü / masaüstümü özelleştir gibi bi şeydi ..
vistadayım xpde olsaydım ss alırdım :)----------------------------------------------------------------------
orada sadece bilgisayarım-belgelerim-ağ bağlantılarım göster veya gösterme var..geri dönüşüm kutusunun sadece simgesini değiştirilebiliyor oradan
-
hoca eminmisin, dikkat et ordan ayarlıyorsun kısayolları hatta biraz düşünürsek
xpye format attıktan sonra açtıgın zaman sadece masaüstünde geri dönüşüm kutusu vardır , diğer kısayolları getirmek için bazıları başlattan bilgisayarımı belgelerimi sürüklerler sonra sağ tık yapıp, ada göre sırala dediğn zaman bilgisayarım belgelerimden sonra gelir... vs vs kendin elle yapmak zorunda yaparsın... ama sağ tık özellikler masaüstü özelleştir dersen bilgisayarım her türlü ilk sırada olur :)
http://img232.imageshack.us/img232/4394/asddq0.jpg
edit : unutmusum , simgede değiştiriyorsun dogru dedin :)
ayrıca senin sorun baska galiba.. ama ben bunu biliyorum sadece arada banada oluyordu çünkü :| -
şimdi ben durumu anlamadım masa üstünden kaldırdıysan sorun basit yok kaspersky sildiyse geçmişolsun...