Geri Planda Başka Siteye Bağlanma
-
Arkadaşlar merhaba. Amacım site üzerinden sms göndermek için aşağıdaki linke benzer linke kullanıcı sezmeden yönlendirmek;
Nasıl bir php kodu kullanmam gerekir. Şimdiden teşekkürler.
-
curl ile
-
file_get_contents ile
-
ikiside olur, file_get_contents daha basit.
EnableTurk tarafından 09/May/15 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaslar ikisinide denedim herhangi bir sonuç vermedi. Örnek kod verebilirmisiniz ?
-
get_data($url) şeklinde kullanırsın.
function get_data($url) { $ch = curl_init(); curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url); curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1); curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT,0); curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT,40); //curl_setopt($ch,CURLOPT_FOLLOWLOCATION,true); $data = curl_exec($ch); curl_close($ch); return $data; }Realist tarafından 10/May/15 08:38 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar curl ve file get contents anladığım kadarıyla urlnin içindeki bilgileri çekmek için. Ama benim amacım o urlye giriş yapılması. Geri planda.
batrixxx tarafından 10/May/15 09:57 tarihinde düzenlenmiştir -
file_get_contents ile aynı zamanda api bağlantını ziyaret de ettirirsin hoca. Ziyaret ettiği an da api çalışır, yollar SMS'i.
Zaten ziyaret etmeden veri çekmesi pek mümkün değil?
-
CURL ya da file_get_contents ile yollayacağın her istek senin sunucun yollamış olacak yani aslında sitene giren kullanıcı sadece tetikleyici olacak.
Amacın siteye giren kullanıcı hakkında tuttuğun bilgileri SMS olarak yollatmak ise yapabilirsin POST, GET ne ile yolluyor araştır linki bu şekilde verdiğine göre GET ile yolluyor gibi CURL ile ilgili örnek vermişler ama sen biraz daha detaylandırıp REFERRER ve USER-AGENT kullanarak browserdan giriyormuş hissi yarat belki onları kontrol ediyordur.
Eğer kullanıcı IP'si üzerinden yollatmak istiyorsan display: none olan bir iframe'e bu linki ver otomatik olarak arkaplanda açacaktır ama bu sadece GET metodu ile çalışıyorsa olacaktır.
-
arkadaslar sorunumu gorunmez iframele cozdum. Hepinize cabalariniz icin ayri ayri tesekkurler;
<?php
echo "<iframe src='http://208.77.188.166:8080/server/sendsms/?login=$logIn&password=$pwd&clientid=$clientId&receiver=$receiver&message=$content&message_type=$Type&sender=$Sender.' style='display:none '></iframe>
?>