Geride Mi Kaldık Ne???
-
Arkadaşlar farkıdamısınız hack üzerine forum siteleri mantar gibi arttı ama biz de hala bi yenilik yoq özellikle döküman ve proram kısmı,adminler buna önlem almayacak mı? -
Bizim forum o söylediklerine on basar.Aradıktan sonra herşey var burda.Hazır yeni açılmışken http://www.tahribat.com/forumsearch.asp :))
-
Dostum bahsettiğim yeni yetme siteler değil.Kendini Hack sitesi zannedenler.Başta wC olmak üzere.En son hangi pro eklendi sence siteye?? -
çalışmalar devam ediyor arkadaşım, adminleri boş adam sanma, holy senin saçının teli kadar program yazmıştır emin ol :) Ayrıca dökümanlar hazırlanıyor da bunda kuşkun olmasın, hack konusuna gelince bu nokta da bireyler kendini geliştirmeli,kendileri biraz fedakarlık yaparak öğrenmeli, hack okuyarak öğrenilmez, uygulanarak yapılır, eğer o yapmıyorsa bunu sen yap, kendini bilgi bazında donat
-
Hoca forumda bir sürü program var.Şu anda bile aktif konulara bakarsan bir sürü program görebilirsin.Zaten önemli olan o programın senin işini görmesi.Bulamadığın bir program olursa zaten arkadaşlar elinden geldiğince sana yardım edecektir.
-
holy ve diğer adminlerin bilgisinden şüphem yoq olsa zaten burda olmam.anlıyorum aslında gerçek hayattaki işleri belki de zaman problemi yaratıyo.Foruma gelice forum her zaman yararlı oldu hala öyle ama yeni döküman göremiyorum ben.Sadece şikayet etmek de istemiyorum.Üzerine düşeni yapmaya hazırım ben. -
sabretmek erdemdir, şöyle birşey yap derim haddim olmayarak..
Tahribat için döküman yazıyoruz,bildiğin konuyla ilgili de birşeyler yazabilirsin, bu şekilde herkese yararlı olabilirsin, zamanla herşey değişicek, biraz sabır, ki sabır da mücadele demektir.. -
eywallah.O zaman hepimizin bi ucundan tutması lazım bu işin
Toplam Hit: 973 Toplam Mesaj: 8