Geride Mi Kaldık Ne???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek

Arkadaşlar farkıdamısınız hack üzerine forum siteleri mantar gibi arttı ama biz de hala bi yenilik yoq özellikle döküman ve proram kısmı,adminler buna önlem almayacak mı?

ut veniant omnes!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bizim forum o söylediklerine on basar.Aradıktan sonra herşey var burda.Hazır yeni açılmışken http://www.tahribat.com/forumsearch.asp :))

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek

Dostum bahsettiğim yeni yetme siteler değil.Kendini Hack sitesi zannedenler.Başta wC olmak üzere.En son hangi pro eklendi sence siteye??

ut veniant omnes!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    çalışmalar devam ediyor arkadaşım, adminleri boş adam sanma, holy senin saçının teli kadar program yazmıştır emin ol :) Ayrıca dökümanlar hazırlanıyor da bunda kuşkun olmasın, hack konusuna gelince bu nokta da bireyler kendini geliştirmeli,kendileri biraz fedakarlık yaparak öğrenmeli, hack okuyarak öğrenilmez, uygulanarak yapılır, eğer o yapmıyorsa bunu sen yap, kendini bilgi bazında donat

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca forumda bir sürü program var.Şu anda bile aktif konulara bakarsan bir sürü program görebilirsin.Zaten önemli olan o programın senin işini görmesi.Bulamadığın bir program olursa zaten arkadaşlar elinden geldiğince sana yardım edecektir.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek

holy ve diğer adminlerin bilgisinden şüphem yoq olsa zaten burda olmam.anlıyorum aslında gerçek hayattaki işleri belki de zaman problemi yaratıyo.Foruma gelice forum her zaman yararlı oldu hala öyle ama yeni döküman göremiyorum ben.Sadece şikayet etmek de istemiyorum.Üzerine düşeni yapmaya hazırım ben.

ut veniant omnes!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sabretmek erdemdir, şöyle birşey yap derim haddim olmayarak..

Tahribat için döküman yazıyoruz,bildiğin konuyla ilgili de birşeyler yazabilirsin, bu şekilde herkese yararlı olabilirsin, zamanla herşey değişicek, biraz sabır, ki sabır da mücadele demektir..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek
    eywallah.O zaman hepimizin bi ucundan tutması lazım bu işin

ut veniant omnes!
Toplam Hit: 973 Toplam Mesaj: 8