Gerilim Filmleri Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler...her gece artık bir gerilim filmi izlemek istiyorum..aklıma gelen gerilim filmleri ben efsaneyim,28 gün-hafta sonra,sevgililer günü katliamı,otel1-2,testere tüm seri,paranormal aktivite...diye gidiyor liste..elinizde tarzı bu tarzda olan filmler var mı yada isimlerini biliyor musunuz ?link olması şart değil ama olsa iyi olur...

garez,dabbe gibi cok bilinen filmleri izlemedim..nedense herkesin bildiği filmleri izleyemiyorum..hakkatten izle derseniz izleyecem artık...

şimdiden tşkrler...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek

Hocam 1408 izlemediysen tavsiye ederim 10 numara bir gerilim filmi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

imdb böyle diyor.

http://www.imdb.com/search/title?genres=mystery&title_type=feature&sort=moviemeter,asc

benim dediklerim ise;

shutter island

memento

high tension

lost highway

vertigo

the shinning

aliens

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

saolun beyler...bakacam bunlara...gece film izliyorum gerilim filmi..ama iyisi var kötüsü var..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

saolun beyler...bakacam bunlara...gece film izliyorum gerilim filmi..ama iyisi var kötüsü var..

1408 BUNU izle hocam hiç pişman olmazsın. Sağlam bi gerilim filmi

seninde tavsiye edebileceğin sağlam gerilim filmleri vardır bi kaçtanesi paylaşırsan sevinirim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

The Silence of the Lambs

Hannibal

Red Dragon

Hannibal Rising

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam arkadaşlar tavsiye etmiş Memento'yu.Gerilimi iyidir fakat sadece montajcının hatırı için seyredilecek bi film...

edit: Dabbe'yi seyret ama özel efektlere fazla takılma filmin konusunu anlarsan eğer gece yatakta çok iyi gerer :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoapBubble
    SoapBubble's avatar
    Erkek

the collector (koleksiyoncu) testere ayarında ama daha farklı seri yapar bence

rec ( ölüm çığlığı) paranormal ayarında ama paranormalin 2-3 katı kadar daha iyi :) ama 1.sini izle 2.si kötü

i dont care about anything
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek

SoapBubble bunu yazdı:

the collector (koleksiyoncu) testere ayarında ama daha farklı seri yapar bence

rec ( ölüm çığlığı) paranormal ayarında ama paranormalin 2-3 katı kadar daha iyi :) ama 1.sini izle 2.si kötü

REC de sağlam film 1.sini izle sorna 2.sini izle.

RoseRed konağı vardı birde eski film ama fena değil

Toplam Hit: 1460 Toplam Mesaj: 9