Gerilim Filmleri Aranıyor
-
slm müridler...her gece artık bir gerilim filmi izlemek istiyorum..aklıma gelen gerilim filmleri ben efsaneyim,28 gün-hafta sonra,sevgililer günü katliamı,otel1-2,testere tüm seri,paranormal aktivite...diye gidiyor liste..elinizde tarzı bu tarzda olan filmler var mı yada isimlerini biliyor musunuz ?link olması şart değil ama olsa iyi olur...
garez,dabbe gibi cok bilinen filmleri izlemedim..nedense herkesin bildiği filmleri izleyemiyorum..hakkatten izle derseniz izleyecem artık...
şimdiden tşkrler...
-
Hocam 1408 izlemediysen tavsiye ederim 10 numara bir gerilim filmi
-
imdb böyle diyor.
http://www.imdb.com/search/title?genres=mystery&title_type=feature&sort=moviemeter,asc
benim dediklerim ise;
shutter island
memento
high tension
lost highway
vertigo
the shinning
aliens
-
saolun beyler...bakacam bunlara...gece film izliyorum gerilim filmi..ama iyisi var kötüsü var..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
saolun beyler...bakacam bunlara...gece film izliyorum gerilim filmi..ama iyisi var kötüsü var..
-----------------------------1408 BUNU izle hocam hiç pişman olmazsın. Sağlam bi gerilim filmi
seninde tavsiye edebileceğin sağlam gerilim filmleri vardır bi kaçtanesi paylaşırsan sevinirim
-
The Silence of the Lambs
Hannibal
Red Dragon
Hannibal Rising
-
Hocam arkadaşlar tavsiye etmiş Memento'yu.Gerilimi iyidir fakat sadece montajcının hatırı için seyredilecek bi film...
edit: Dabbe'yi seyret ama özel efektlere fazla takılma filmin konusunu anlarsan eğer gece yatakta çok iyi gerer :)
-
the collector (koleksiyoncu) testere ayarında ama daha farklı seri yapar bence
rec ( ölüm çığlığı) paranormal ayarında ama paranormalin 2-3 katı kadar daha iyi :) ama 1.sini izle 2.si kötü
-
SoapBubble bunu yazdı:
-----------------------------
the collector (koleksiyoncu) testere ayarında ama daha farklı seri yapar bence
rec ( ölüm çığlığı) paranormal ayarında ama paranormalin 2-3 katı kadar daha iyi :) ama 1.sini izle 2.si kötü
-----------------------------REC de sağlam film 1.sini izle sorna 2.sini izle.
RoseRed konağı vardı birde eski film ama fena değil