Gerilla Pazarlama Devrimi ( Pdf ) Arıyorum
-
arkdaslar başlıkta anlaşıldığı uzere aradıgım kıtap bu yazarı Mark Joyner çevirmen ise yasemin fetcher lınk varsa versenz cok iyi olur acil ... !
-
Abi bi pdf bulamadınızmı ya ..... acil lazım bana gözünüzü seviiim...... "up"
-
bulan olsaydı verirdi heralde, kimsenin senin için aradığını sanmıyorum ama.up niyetine say bunu sen.
-
hocam heralde pazarlama bolumunde okuyorsun.O kitabın pdf sini bulamazsn o kitabı satın alman lazım heralde sınaw soruları o kitaptan cıkack
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
bulan olsaydı verirdi heralde, kimsenin senin için aradığını sanmıyorum ama.up niyetine say bunu sen.
-----------------------------eywllh hocam walla bnde sasırdım bu kdar tıklayan olduda hıc mı merak eden olmadı bu kdar cahalet olmasa keske bu arada ben pazarlama okuyom ;) sadece yardıma ıhtıyacı olan bır arkadasm rica ettı bende guvendm tahrıbata lakın cıkmadı ses seda ...
-
e-book arşivimde aradım fakat yok. İnternette de yok. Satın almaktan başka yolunda yok sanırım.
Bu arada bu gerilla pazarlama - benim tabirimle çok katmanlı pazarlama şeklimi oluyor yani avon, herbal life, gibi markaların kullandığı pazarlama sistemimi? Yoksa ben çok yanlış yerden mi yakaladım olayı?
-
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------e-book arşivimde aradım fakat yok. İnternette de yok. Satın almaktan başka yolunda yok sanırım.
Bu arada bu gerilla pazarlama - benim tabirimle çok katmanlı pazarlama şeklimi oluyor yani avon, herbal life, gibi markaların kullandığı pazarlama sistemimi? Yoksa ben çok yanlış yerden mi yakaladım olayı?
-----------------------------
eywllah ustam galıba bende umidimi kestim olsun sağlık olsun