Gerizekalılar İş Başında
-
Arkadaslar biraz önce telefonuma 05455445273 numaralı hattan bana "Hattınız vodafone sirketinin tanıtımı icin bugun yapılan çekilişte 20000 ytl kazanmıstır, hediyenizi almak icin bu numarayla iletişime gecin" yazılı bi mesaj geldi. Numaralarından kıllanmama ragmen(gsm şirketleri kampanyalar için kısa numaralar kullanırlar) adamları aradım bana yarın ziraat bankasından ödeyeceklerini ama yarın 2 adet 250 kontor almamı ve sifresini onlara göndermemi istediler ben neden bu diye bastırınca da bu kontor sifrelerini hesap numaram yapacaklarını soylediler. Adamlara sittiri cekip kapadım telefonu.
Simdi asıl soylemek istedigim, bu adamlar türk insanını bu kadar basit bi planla kandırabilecekleri kadar salak mı sanıyolar yoksa kendilerini mi cok zeki sanıyorlar? Ne dersiniz?
-
bu numaraya düşenler var..
nickini hatılamıyorum, büfeci bi mürid vardı bununla ilgili konu açmıştı adamın biri büfenin önünde 250 kontör alıp adamlara vermiş yükleme numaralarını..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------bu numaraya düşenler var..
nickini hatılamıyorum, büfeci bi mürid vardı bununla ilgili konu açmıştı adamın biri büfenin önünde 250 kontör alıp adamlara vermiş yükleme numaralarını..
-----------------------------
evet.. bi mürit anlatmıştı.. da bilader öyle deme halkımız herşeyden medet umar durumuna düşmüş benim olduğum yerdede birisi 1000 ytl borca girdi birisin eline düşmüş sürekli kontor alıp şifresini ona yolarmış öle işte.. kötü şeyler bunlar siz yapmayın sakın -
FeRoCi bunu yazdı:
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------bu numaraya düşenler var..
evet.. bi mürit anlatmıştı.. da bilader öyle deme halkımız herşeyden medet umar durumuna düşmüş benim olduğum yerdede birisi 1000 ytl borca girdi birisin eline düşmüş sürekli kontor alıp şifresini ona yolarmış öle işte.. kötü şeyler bunlar siz yapmayın sakın
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=63349