Gerzek Martı Yayında :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Sonunda Google Play denen meret oyunumu kabul etti. Bu süreçte grafikleri editlediği için CaniSokucu Müridimize teşekkür ederim.

Oyun Eclipse ile java kullanılarak yazıldı. Oyun motoru olarak AndEngine GLES1 versiyonunu kullandım(kullanmaz olaydım)

GLES1 ile uygulama yazacaklara dikkat Music nesnesi ile çalışmayın :) bir sürü bugu var.

OYUN LINK : INDIR

KAREKOD : 

Oyundan Grafikler

Gerzek%20Martı 

Gerzek%20Martı

Arkadaşlar oyun hakkında yorumlarınızı beklerim.

Gözüksün diye bir yıldız veren arkadaşlara selam olsun! :)

Sıra 2. oyunumda :)

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

onay süreci ne kadar hocam ? Bende bir uygulama geliştiriyorum unity ile yakın zamanda paylaşıcam :)

edit : http://squishybird.com/ şöyle yapabilirsin kan efekti çıksın bi kan izi kalsın boruda :D

TheKorsans tarafından 17/Tem/14 00:56 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

onay süreci belli olmuyor en fazla 3 4 saat ama geçen 1 gün beklettikten sonra oyunda telif hakkı var diye kabul edilmedi.

Grafikleri CanSokucu yardımı ile değiştirip yenidenverdim az önce 1 saatte onayladı.

Unity için pc nin iyi olması lazım :) benim pc berbat.

Unity için elimde tonla döküman var ama faydalanamıyorum. iş yoğunluğundan

EDİT : Kan efekti yapmıştım. ama çocuklar oynayınca düzelttim sesler felan hep +18 di :D editliye editliye bu hale geldi :D

DuPi tarafından 17/Tem/14 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

onay süreci belli olmuyor en fazla 3 4 saat ama geçen 1 gün beklettikten sonra oyunda telif hakkı var diye kabul edilmedi.

Grafikleri CanSokucu yardımı ile değiştirip yenidenverdim az önce 1 saatte onayladı.

Unity için pc nin iyi olması lazım :) benim pc berbat.

Unity için elimde tonla döküman var ama faydalanamıyorum. iş yoğunluğundan

hocam türkçe ise pm atabilir misin :) pc i3 haswell sıkıntı yaşamadım ben

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

google play için onay süresi genelde 5 saat civarında.. çok sıkıntı çıkmıyor, en azından benden çıkmadı..

oyuna gelince, hocam doğru yoldasın, mobil için oyun çok önemli ve iyi para kazanabileceğin bi şey. ama tavsiyem bi şekilde unity ile çalışman.. ios için derlediğinde mac lazım olacak, o konuda benim mac e bağlanıp yapabilirsin, unity de yüklü.. ama bu şekilde oyun piyasasında yer alıp iyi oyunlar geliştirebilmeni isterim. başarılarının devamını dilerim..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

unbalaced hocam,

2004 ten beri programlama ile uğraşıyorum. Artık zamanı gelmişti. basitten başladım.

Aslında zorlarsam online oyun yazabilecek seviyedeyim. ama işi özünden anlamak istiyorum. yorumun için teşekkürler.

Türkçe pdf ler vardı. iş yerindeki pc de genelde ingilizce kullanıyorum çünkü türkçe kaynaklar çok kötü bu konuda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

unbalaced hocam,

2004 ten beri programlama ile uğraşıyorum. Artık zamanı gelmişti. basitten başladım.

Aslında zorlarsam online oyun yazabilecek seviyedeyim. ama işi özünden anlamak istiyorum. yorumun için teşekkürler.

Türkçe pdf ler vardı. iş yerindeki pc de genelde ingilizce kullanıyorum çünkü türkçe kaynaklar çok kötü bu konuda

ingilizce başlarsam bu işe editten başka bişey öğrenemem :/ Gerçi yaşım da küçük henüz yeni liseye başlıyıcam temel bilsem de yeterlidir sanırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    DuPi bunu yazdı

unbalaced hocam,

ingilizce başlarsam bu işe editten başka bişey öğrenemem :/ Gerçi yaşım da küçük henüz yeni liseye başlıyıcam temel bilsem de yeterlidir sanırım

Zaten sıkıntı burda onun ne yazdığına bak ona göre kendin yaz aynısını copy/paste yapman gerekmiyor. Misal bana Json decode edecek bir kod lazım. adam JSon decode eden kod vermiş kontrol ediyorum neyi neden yapmış öğrenip onu kendime class yada fonksiyon haline getiriyorum. bu önemli editçilik gereksiz bir durum.

Toplam Hit: 1950 Toplam Mesaj: 8