GET Le Alış - Veriş Yapan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sahibinden.com üzerinden get le alışveriş yaptım

kargocu makı getirdi baktım ürün sorunlu çıktı kabul etmedik ürünü aynı kargocuylamı iade ediyoz ürünü?

bu işleme yaparkenem herhangi bir belge falan veriolamı ? bu işlemleri siteye bildiriyomuyuz ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Hocam;

Kargo ürünü getirdiğinde kargoyu geri göndermeden kargonun yanında ürünü açıp kontrol etmen gerekiyor. Kargoyu getiren arkadaşa ürünü gösterip hasarlı olduğuna dair zabıt tutmanız gerekiyor. Tutulan zabıtın bir kopyasını kendine al. Zabıtı tuttuktan sonra aynen gönderilen adrese iade şeklinde ürünü almadan geri gönder. Daha sonra ürünü aldığın siteden ürünün hasarlı olduğunu bildir ki ücret satıcının hesabına geçmesin. Daha sonra satıcıya durumu izah et zabıt tutuldu ürünü tekrar size iade olarak gönderdim bilginize şekilnde bilgi geç. 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam peki aldık bi sorun yoktu dışarıdan. kargocu gitti ben makimnayı çalıştırdım makina sorunlu çıktı. sonradan caydım. o zman napcaz ?

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

geçmiş olsun. artık yapacak birşey yok.. adam ben sağlam yolladım onlar bozdu dese nasıl kanıtlıcaksın ki? 

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

onay verdin mi ödemeye?

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/satin-aldigim-urunu-nasil-iade-edebilirim-WQQaXQQ156WQQpXQQhelp

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?

• İlanda belirtilen kriterlere uygun olmayan bir ürün elinize ulaştıysa,
    • Üründe hasar varsa veya çalışmıyorsa,
    • Ürün tarafınıza eksik ulaştıysa

ürünü iade edebilirsiniz.

Ürünü, teslim almadan kargo görevlisi yanında kontrol edebilir, iade edilecekse kargo onayı süresi olan 2 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Güvenli e-Ticaret’te sıfır ürün olarak satın almış olduğunuz ürünlerde tüketici hakları yasasına göre alıcı üyemizin hiçbir sorun belirtmeksizin 7 gün içerisinde ürünü satıcı üyemize iade etme hakkı mevcuttur. Ürününüzü satın almanız durumunda tarafınıza “Mesafeli Satış Sözleşmesi” adı altında bilgi aktarımı gerçekleşecektir.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

bununla ilgili bir şey de ben sorayım. teslim aldığımıza dair imzayı attıktan sonra mı zabıt tutturacağız yoksa atmadan önce mi? bir keresinde bir ürünü zabıt tutturacağım bklediğim gibi değilse ekabul etmeyeceğim dedim ama kargocu teslim almadan önce imza attırdı. mal olması gerektiği gibi çıktı ama ya çıkmasaydı? imzayı da atmıştım ne olacaktı?

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Hocam olay standart ve basit.

Kargo görevlisi + Ürünü satın alan kişi + Kontrol = Onay

Ya da

Kargo görevlisi + Ürünü satın alan kişi + Kontrol + Memnuniyetsizlik + Zabıt = Geri İade

Durum bundan ibaret gerisi satıcının insiyatifine kalmış birşey. Adam ben sana sağlam gönderdim kardeşim kargoyu getiren elemanın yanında kontrol etseydin adam gibi beni bağlamaz der ve işin içinden sıyrılır.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hadida
    hadida's avatar
    Erkek

laptop aldık kargocu o kadar bekler mi ısınıp ısınmayacağını yada bi sorun olup olmadığını bilgisayarı çalıştırana kadar bizim yanımızda bekleyecek mi ?

netturko
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hadida
    hadida's avatar
    Erkek

Ürünü, teslim almadan kargo görevlisi yanında kontrol edebilir, iade edilecekse kargo onayı süresi olan 2 gün içerisinde iade edebilirsiniz

üstte 2 gün  içerisinde iade edebilrsiniz diyo ben bu kısmı soruyorum.

netturko
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hadida bunu yazdı:
    -----------------------------

laptop aldık kargocu o kadar bekler mi ısınıp ısınmayacağını yada bi sorun olup olmadığını bilgisayarı çalıştırana kadar bizim yanımızda bekleyecek mi ?

-----------------------------

hocam o kadar temkinli bir insansan hiç bulaşma şu an gittigidiyordan ikinci el olarak aldığım packerd bell marka netbook umdan yazıyorum :) 30 a yakın netten alışveriş yaptım bunun 20 si ikinci eldir dışarıdaki ikinci el alacaklarımdan daha çok güvenirim buralardaki satıcılara

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1369 Toplam Mesaj: 11