Gezdiğim Sayfalardaki Tüm Resimleri Toplayacak Bir Script ?
-
Arkadaşlar şöyle bir tarayıcı scripti arıyorum. Ben normal internette gezerken gezdiğim her sayfadaki resimleri istediğim klasöre indirip duracak.
İcon, resim, banner yani benim müdahalem olmadan o indirip duracak ben gezdikçe ?
-
Varmı bilen gören ?
-
script ile nasıl yapacaksın biledim ama bu dediğin şey zaten oluyor? temporary internet files klasörüne bakarsan orada biriktiğini görebilirsin ama her türlü şeyi barındırıyor :) bunun dışına dediğin şey bir programla yapılabilir piyasada var mı öyle bir şey fikrim yok
-
unbalanced bunu yazdı
script ile nasıl yapacaksın biledim ama bu dediğin şey zaten oluyor? temporary internet files klasörüne bakarsan orada biriktiğini görebilirsin ama her türlü şeyi barındırıyor :) bunun dışına dediğin şey bir programla yapılabilir piyasada var mı öyle bir şey fikrim yok
Hocam yabancı forumlarda bu tip bir scriptle karşılaşmıştım fakat o script parçacığıını bulamıyorum aramalara devam.
Temp. de olmaz çünkü scriptte resim türünü, boyutunu şunun altındakileri alma vs.. en büyük hallerini topla gibi şeylerde vardı.
Hani belki gören bilen duyan vardır diye diyorum.
-
jdownloaderden çekebilirsin ama gerekli gereksiz ne varsa hepsini çekiyor =D
-
internet download managerin grabber özelliği ile istediğin url dizinine ait sayfaların görsellerini çekebilirsin.
-
facebook için mi kullanacaksın
-
Facebook da napcam la :|
grabber yada diğer download programlarına link vs göstermen lazım ki öyle niyetim olsa offline tarayıcı kullanır sitenin java scriptlerini ible çeker feriştahını bellerim :D
Bana genel manada ( artık seçeneğim yok ) ben istemeden otomatikman hangi sayfayı açarsam ne görüyorsam hepsini toplayacak bir script lazım
-
eskiden ie de bir dizine kaydediyordu sağ tık çeşide göre sıralandır dediğinde baktığın açtığın her .jpeg .bmp.gif.jpg. vss hepsi ip gibi diziliyordu sonra çek bir dosyaya tamamdır :)
-
zone bunu yazdı
eskiden ie de bir dizine kaydediyordu sağ tık çeşide göre sıralandır dediğinde baktığın açtığın her .jpeg .bmp.gif.jpg. vss hepsi ip gibi diziliyordu sonra çek bir dosyaya tamamdır :)
dediğin şey tempte var fakat tempe çekilen dosyalar görüntü kalitesi olarak berbat olmakla beraber arşiv sıkıştırma hatırlatma niteliği olduğu için kullanışsız.
-