folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gezi Ve Organizasyon İşinden Anlayan Müridler Yardımınız Lazım.

Gezi Ve Organizasyon İşinden Anlayan Müridler Yardımınız Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

Öncelikle merhabalar hepinize hocalar. 

Direk konuya geleyim.  Bulunduğun Üniversite içerisinde ve çevresinde 3 , 4.000 kişilik bir çevrem var  face sayfam vs. mevcut.  yani bir gezi düzenlemem organizasyon işine girmem sorun olmaz. müşterilerimi kolayca bulabilirim. 

Benim kafama takılan bazı şeyler var Bu iş için kağıt üzerinde bir şirket kurmam gerekiyormu? , bu işi yapabilmem için tedarik etmem gereken belgeler varmı ? , kiralayacağım otobüslerin belirli şartları varmı ? . İnternette tam net bilgilere ulaşamıyorum.

NOT: Geziler en fazla 2 günlük olacaktır. otellerde kalma, gezme , yemek vs kapsıyacak.

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler.

Konuyu Genel Kısmına Açtım Ylnışlıkla Mod Arkadaşlar Silebilirlerse Sevinirim Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

hangi şehir hangi üniversiye. bunların bilgisini verirsen yardımcı olurum sana dostum.

edit: msn felan filanda pm olarak ataran detaylı konuşuruz.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

hocam çok titiz davranman lazım, yoksa ağzına sıçarlar(öğrenciler). Yani biz geçen cuma beyaz showa gittik üniversite adına ama sik gibi bir organizasyon olunca baya bi kavga çıktı. bilgin olsun diye söyledim. gittim kanaldnin bahçesine işedim  ilgilenen yok vs vs.

ama iyi para var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

biz kütahyadan eskişehire konsere öğrenci götürdük ve ucundan döndük cazanın çünkü araç kiralamakla bitmiyor iş veya adamları topladım hadi gidelim olmuyor

kiraladığın aracın ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMA BELGESİ olmalı

adını tam hatırlamıyorum ama tursap mı turyap mı öyle birşey vardı ona kayıtlı değilsen yolda maliye veya zabıta durdurursa taşıdığın her yolcu için aldığın ücretin 11 katı ceza sokuyorlar

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

Sokarfeys bunu yazdı:
    -----------------------------

biz kütahyadan eskişehire konsere öğrenci götürdük ve ucundan döndük cazanın çünkü araç kiralamakla bitmiyor iş veya adamları topladım hadi gidelim olmuyor

kiraladığın aracın ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMA BELGESİ olmalı

adını tam hatırlamıyorum ama tursap mı turyap mı öyle birşey vardı ona kayıtlı değilsen yolda maliye veya zabıta durdurursa taşıdığın her yolcu için aldığın ücretin 11 katı ceza sokuyorlar

-----------------------------

evet hocam o belgelere ve yeterlilik belgesine sahip otobüs ve şöför mevcut.  Ama sonuçta toplu bir organizasyon gerçekleşecek ve zannediyorumki başk prosdrleride vardır. Yada Varmıdır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

upp desem cevap gelirmiki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

gece msnden daha detaylı konuşabilriiz. 

soruna gelince gezi için bir plan oluşturman lazım. resmiyet nerede devreye girer bilemem ama özel bi gezi olduğunu göstermen lazım. yani polis denk geldi mesela bunun bi tarikat irtica işi olmadığını kanıtlaman lazım. şirket olması gerektiğinin düşünmüyorum. ama kazadır falan ne olur ne olmaz diye katılanlara bi belge melge düzenleyip imzalatsan götü sağlama almış olursun.

vergi konusunda bişi çıkarmı bilemicem.

izmir taraflarına bi gezi düşünürsen gezirme tozdurma mekan falan filan yardımcı olmak isterim.

Edit: bulacağın servis aracındaki şöförün bilmem ne belgesi olması lazım(SRcydi sanırım). stres belgesi resmi adını unuttum. ayrıca her koltuk için ferdi kaza sigortası yapılması lazım (bu şöförle ilgili yani ona yaptırın diyeceksin). 

aklıma geldikçe yazarım. ama okul vs gibi resmi bi kurumdan dolayı yapılmıcaksa yani okulla alakalı bi gezi değilse resmi problem çıkacağını zannetmem. ama soran olursa ticari bi imaj değil de hani topluca pikniğe gidiyo gibi bi izlenim versen kafan ağrımaz.

misal biz 40 kişi ile böl bi yark yedik. binerken herkse tembihledik polis molis gelirse işte akraba ziyareti düğün var cart curt sallayın diye. ama soran olmadı 5 saatlik yolda. kalacağın yere gel,nce belki oralar in misin cin misin diy bazı belgeler isteyebülür. belki grup yapcanız bilemez adam.

Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 7