GG'de Ödeme Hatası
-
Merhaba arkadaşlar,
Gittigidiyor'dan bir t-shirt beğendim ama onu bir türlü alamadım..Adres bilgileri,Kredi kartı numarası vs.vs hepsi doğru.Ödemeyi tamamla'ya tıkladığımda "Ödeme Gerçekleşemedi" uyarısı alıyorum..İlk defa GG'den alışveriş yapacağım için pek bişi de bilmiyorum..
Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz..
-
acaba kullandığın kredi kartının internet kullanımına kapalı olma olasılığı varmı ilk aklıma bu geldi
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
acaba kullandığın kredi kartının internet kullanımına kapalı olma olasılığı varmı ilk aklıma bu geldi
-----------------------------Bu aşağıdakilerle ilgili hiçbir sorunum yok..Ama son kullanım tarihi ne demek onu anlamadım :|
-
Öncelikle kredi kartınızın internet kullanımına açık olup olmadığını bankanızdan öğrenin. Eğer kullanıma açık ise, bazı bankalar günlük işlem sınırlaması da uygulayabilmektedir(günde maksimum 3 defa gibi). Bu bilgiyi de göz önünde bulundurun.
-
Kredi kartı limitinizin, yapmak istediğiniz alışveriş için yeterli olup olmadığından emin olun.
-
Kredi kartı bilgilerinizi, ödeme sayfalarından eksiksiz ve doğru olarak girdiğinizden emin olun.
-
Ödeme yapmaya çalıştığınız kredi kartının son kullanma tarihinin geçmemiş olduğundan emin olun
-
-
Hocam benim sana diyeceğim görmeden alma :) Ben ne aldıysam gg den alayı sahte çıktı elimde paltadı :S Giyemedim bile rezil durumdalar :S
-

bak emre bilge nin sağ üstünde valid thuru yazıyor ya işte o son kullanma tarihi yani 07.08
-
Onu da halledip denedim ama yine olmadı..
-
ıban numarasını doğru aldın mı hocam ?
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------
ıban numarasını doğru aldın mı hocam ?
-----------------------------Az önce o sorun gözüme çarptı..
Telefondan aracılığıyla öğrendiğim IBAN numaramı yazınca "Geçerli IBAN numarası giriniz" hatası verdi yine.
Galiba bu sorunu hallettikten sonra alışverişi rahatlıkla yapabilirim..
-
telefondan değil hocam
http://www.ibansorgulama.com/
burdan öğren..
kolay gelsin..