folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ghost 9.0 Hakkında Acil

Ghost 9.0 Hakkında Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar, Sata harddiskli bir kafe kurmaktayım, Ghost 9.0 indirdim serial de buldum boot cd yide yaptım, buraya kadar her şey yolunda, ancak windows açıkken İmage alıyorum kapalıyken boot diskten almıyor image malesef, neyse windows tan hatasız imageyi alıyorum, boot ile açmak zorundayım yoksa boot ile açmazsan image yüklemiyor, tamam onuda yaptım, bide Drive.v2i kısmındaki v2i deki i yi de ı yapmadan yapmıyormuş onuda yaptım, işlem yapmaya geçti, ancak işe başladıktan kısa bir süre sonra imagenin açılacağı kurulacağı harddiskin görülmediğine dair bir mesaj alıyorum vede yükleme gerçekleşmiyor, Arkadaşlar ben nerede hata yapıyorum, Allah rızası için diyecek yardım edecek biri yokmu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek
    sen sanal sürücülerini fat32 yaptın mı ? senin ki ntfs dir ondan görmüyor ntfs ler biraz sorunlu oluyor. sanal sürücülerini fat32 yap ondan sonra ghostunu al kolay gelsin...

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    bende ghost 7.0 var istersen yollıyam. hiç problem yasamadım şimidye kadar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, o zaman yardım istedim ama pek yardım etmeye yanaşan olmadı ben olayı gayet prof olarak bizzat kendim çözdüm, profesyonel bir Ghost işlemini Serial Ata Harddisklere yapmayı size anlatayımda bilipte o zaman bana yardım etmeye üşenenlerin biraz burnu sürtsün.

Serial Ata Harddisklere Ghost yapabilmek için ille İleri sürüm Ghost kullanmanız gerekmiyor Eskilerden Ghost 2003 bile Gayet Güzel İşlemi yapabilmektedir. Bu Programla kaç tane KAfe kurdum Sata Harddiskli. şimdi bilgileri paylaşalım.

olay aslında çok basit, ister Ntfs İster Fat32 farketmez her ikisinede gayet rahat Ghostlama yapabilirsiniz. Bilgisayar açıldığında Del Tuşu yada F2 ile Setup' a girin. orada aramanız gereken Sata ile ilgili bir yer olacaktır, Sata Yolunu kapalıdır açmanız gereklidir, bu kısmı biraz sezinlemenize kalmış Sata ile ilgili kısımda genelde yukarda Disabled olan kısım var aşşağıdada Disabled olan Sata1 yada SataA gibi ibareler vardır aşşağıdakileri aktif ederseniz Sata Sistem tarafından tamamen görülmeyecektir. bilginize.

şimdi en üstteki Sata ibaresini Disabled iken Enabled ettikten son F10 Çıkış yapıyoruz. bundan sonrası önceden hazırladığınız Ghost 2003 menüsündeki Boot Disk hazırlama kısmı ile hazırladığınız Ghost Boot Disketinizi takarak bu Disketten bilgisayarı açın. bilgisayar açıldığında disketinizi Proteginin açık olmasına dikkat edin çünkü bilgisayar diskete bişeyler yazacak, ve ghostu ardından başlatacak ondan sonra Dos Ghost Menüsü gelecek, o Menüden, Ghost İmagenizi alın, Gerisi Windows xp işlem bittikten sonra açıldığında sadece yapmanız gereken İmagenize Sağ tıklayıp Restore seçmeniz Göreceksinizki Rahatlıkla Ghost işlemi gerçekleşecek ve bitecektir.

Unuttum Bir Eklemede yapayım, Sata Harddiskinize Ghost etmeden önce Windowsta iken, bilgisayarım ikonuna sağ tıklayıp Yöneti açmalısınız, ben her bir harddiske bunu tek tek yaparım daha kolay bir yolunu bulan varsa söylesin, Sata hd yi buradan Temel Diske Dönüştürdükten sonra formatlamalısınız, ondan Sonra hatasız Yapılacaktır işlemler. Umarım bu konuda sıkıntısı olan birilerine faydam dokunmuştur. Arkadaşlar bilginizi esirgemeyin yardımcı olunuz yardım alabiliniz. Selametle.  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    Bunun gibi birde acronis true image var. Acronis true image programı ghost un önüne geçti diyorlar. Ben 8.0 sürümünü kullanıyorum. İsteyen olursa uploand edebilirim.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 5