Ghost Mouse Kullanımı
-
Arkadaşlar ghost mouse kullanmayı bilen varsa öğretebilir mi ? Yeni sürümü ama bende ki 3.0 sanırım. Play(f7) tuşuna basıyorum hareketi yapıyorum mouse ile sonra stop(f7) tuşuna basıyorum kaydediyorum. Play(f6) tuşuna bastığımda devam ediyor ama bir kez yaptığım hareketi yapıp kapatıyor. Pause seçeneğini de yok programda ya da ben bulamıyorum. Yaptığım mouse hareketinin ben durdurana kadar devam etmesini istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
http://www.youtube.com/watch?v=1DxRX0WKQRE
-
Hocam videoda sadece bir seferlik tekrarlamayı gösteriyor. Ben programın ben durdurana kadar tekrarlamasını istiyorum.
-
Hocam hareketi tamamladıktan sonra f7 yada f6 ya basmak yerine mouse ilse yeniden start tuşuna bas :)))
crtl ve alt tuşlarına aynı anda basana kadar devam edecektir...
Yani
Kaydet Tuşu > Tıklamaların > Tıklamaların > Start Tuşu > Elini Mousedan çek
-
Hocam şuan benim bu kullandığım senin anlattığının üst versiyonu. Manuel olarak yapıyorum start recording diyorum hareketi tamamladıktan sonra stopu tıklamaktan başka bir şansım kalmıyor yani play seçeneği kapalı durumda oluyor. Başka bir yolu varmı diye araştırıyorum sabahtan beri. ctrl alt tuşlarıda yemiyor kapatmak için kısa yola basıyorsun f tuşundan o kadar
-
Kanka Windows 7 Kullanıyorsan. Başlat - Çalıştır - psr yaz Enter e bas. Ghost Maus Kullanmana Gerek Yok Bu Ondan Daha Kolay
-
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Başka bir çözüm buldum. Yaptığım mouse hareketlerini kaydettim sonrada içinde ki komutları tekrar yapmasını istediğim sayı kadar kopyalayıp yapıştırdım. Aşağıda ki linkten bakabilirsiniz :)
-
www.tahribat.com/download/gmouse.exe al hocam