Ghost V8.3 Corporate Edition

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    GHOST Programını önceden bilen ve kullananlar için son sürümü. Norton Ghost'a göre üstün özellikeri bulunan bu program zamanın doğru kullanılmasını sağlayan PC dünyasının genel klasmanda WinZip ve WinRar dan sonra gelmiş geçmiş en başarılı ürünü.

http://www.fixdown.com/soft/932.asp?free=cqoltel-downs

Download konusunda problem yaşayan arkadaşlar bana mesaj atabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    saol kaptan
    bende üşenmezsem hirens boot cd yi upload ediim her bi zikim war içinde

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    Ben Bu Ghost v8.3 Corporate Edition daha önceden çektim ama bu benim daha önceki kullandığımdan farklı benim anladığım bu programdan uzaktaki bilgisayarların yedeğini alıyor. yani normal Ghost değil yada ben çözemedim çünkü normal ghosta BACKUP ve RESTORE bide yanın eklentiler var o kadar. normal yedek alıyorsa özel msj atarsa sevinirim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    BT yöneticilerine zaman tasarrufu sağlayan kapsamlı PC yönetim çözümü Symantec Ghost 8.0 kurumsal versiyonu sayesinde Windows aktarımlarını hızlandırıp, konfigürasyon yönetimi görevlerini düzenleyerek, BT giderlerini azaltıyor.
    Symantec, kapsamlı PC yönetim çözümü Symantec Ghost 8.0 Corporate Edition’ın artık, envanter ve lokal klonlama geliştirmelerini de içerdiğini duyurdu. BT yöneticilerine zaman tasarrufu sağlayan Symantec Ghost 8.0’ın, işletim sistemi yüklemeleri, ağ üzerinde yazılım dağıtımı, backup ve recorder işlemleri için etkin bir çözüm olduğu belirtiliyor.

Yeni bir yazılım ve donanım envanteri özelliğine sahip olan Ghost 8.0’ın, bu özellik ile müşterilerin, networklerindeki yazılım ve donanım envanterlerini tek bir merkezden yönetmelerine imkan tanıdığı da bildiriliyor. BT yöneticileri, donanım veya yazılım özelliklerine göre PC’leri gruplayarak bu grupları yönetmek için ‘Dinamik Dosyalar’ yaratarak; işletim sistemi aktarımını kolaylaştırabiliyorlar. Symantec Ghost 8.0 ayrıca, lokal backup ve recovery görüntüsünü saklamaya olanak sağlayarak görüntülerin düzenli olarak network üzerinden aktarımı gereksinimini de ortadan kaldırıyor ve network bant genişliğinin daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

Toplam Hit: 967 Toplam Mesaj: 4