folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gıda , Metalurji Malzeme. Peyzay Mimarlığı?

Gıda , Metalurji Malzeme. Peyzay Mimarlığı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

hocalar günaydın herkese kolay gelsin 5 10 gündür verdiğim bi savaş var bizim peder polis kapağı devlete atıp rahatlayanların cinsinden şimdi ben polislik sınavına girdim sonuçların açıklanmasını bekliyorum peder polis olayım diye ölüyo ölüyo bense izmir gibi bi yerde yaşıyorum ne kadar izmir de ki ege deu ya puanlarım yetmesede en azından manisa cbü veya şehir dışı düşünüyorum bi şekilde şimdi yakınlarda malzeme muhendisliği gıda muhendisliği cevre mühendisliği gibi bölümler var yeni çıkan bölumlerde var agzı olan konusuyo bu konularda cok arada kaldım kafayı yedim ne olacagımı sasırdım ayrıca peyzaj mimarlıgı bu bolumler nasıldır ileride iş imkanım nedir 4 sene sonra polis olmadım diye pederle de papaz olmak istemiyorum ben üni ye kesinlikle ama kesinlikle laf olsun diye gitmek istemiyorum kendimi geliştirip iyi bi yere gelebileceğime inanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden herkese

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

makine mühendisliği okuyorum polis olsaydım diye kafayı vuruyorum benle birlikte üniye giren arkadaşlarım maaş alıyor aq ben hala mukavemet termodinamik

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Ben olsam malzemeyi okurdum.
    Bartın Üni. Orman Endüstri Mühendisi (yeni mezun ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

dediklerinin içinden okuyacaksan gıda oku ama bunların yanın da pmyo'dan olunca 2800 Tl İle İşe Başlamak Var 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

içlerinde en iyisi metalurji malzeme hocam ;)

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

gıda mühendisliğini hayalindeki meslek değilse fazla düşünme hocam 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

karabük metalurji malzeme (ing) olduğu için onu yazmaya karar verdim hocalar şuan polislik pota da bekliyor nedir görüşleriniz devam mı edeyim bu yolda yoksa başka bölüm başka okul mu yaz dersiniz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

bir ömür anana küfür edilsin istiyorsan, sürekli stres, kötü çalışma koşulları istiyorsan. yarın birgün güç sahibi kişilerin köpeği gibi kullanmayı istiyorsan polisliği seçebilirsin hocam.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

askerde metalurji mezunu bir arkadaş vardı, çocuğun üniversite mezunu olduğuna kimse inanmıyordu. iki yıl oldu askerlik biteli hala işsizmiş. tabi kişiden kişiye değişir. ama iş alanlarını araştırmanı öneririm. örn. bursa otomotiv (makine), gaziantep sanayi gelişmiş gibi. 

polisliği bende tavsiye etmem. eğer vucudun kalıplıysa, kafanı fazla çalıştırmak istemiyorsan tercih edebilirsin. sonuçta güvenlik işidir. az kafa çok güç gerektiriyor.

///______________
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 9