Giderken...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hayatta en önemli şey karar vermektir. Benim senin hakkında bir türlü sonuca bağlayamadığım kavram gibi.

Sana hep aşık olmak istedim fakat tartışmak ve kavga etmekten buna zaman bırakmadık. Belki diyeceksin bunu hep sen başlattın diye; haklı olabilirsin ama nedeni hep sen oldun yoktan yaratılan tartışmaların.

Aslında yok değil, hep orada vardı o mevcut tartışma konuları, sadece bizim görmemizi bekliyorlardı.

Sana hep aşık olmak istedim ama sen bir türlü bunu yaşatmadın bize…

Bugün sitemkar yazıyor parmaklarım, kusura bakma doluyum, sadece yazmak, SANA BİZİ ANLATMAK İSTİYORUM…

Seni ilk gördüğüm gün başladı benim sevda masalım. Saçları örgülü yeşil pijamalı esmer  küçük bir  kız vardı bana gülümseyen.

Gözlerime bakıyor acılarını anlatıyordu içindeki sıcaklığı bana aktarırken. O an sana sarılasım geldi ama yapamadım, bana yasaktın sen, olmaz daha tanısalı bir saat olmadan ‘benim ol’ diyemezdim sana, sustum ve seni seninle yaşamak için kendime söz verdim o sabah olmayan gece boyunca…

Sana ulaşmak zordu belki ama bunu da başarmıştım. Artık görüşüyorduk, ve ben mutluydum. Her ne kadar hissedemesem de ellerinin sıcaklığını günde 10 dakika bile yetiyordu, sarıyordu tüm vücudumu  hayali benliğin.

Sensiz uyandığım her sabahta güne ilk seninle başladım, ve ilk sana günaydın dedim.

Artık hayatımda sen vardın başka şeye ihtiyaç yoktu, yalnızca sen, sen ve sen…

Taşıyamıyordum artık senden sakladığım bizi, ve söylemeye karar verdim, sen bana sevdiğin insanı anlatırken…

Fılsıldadım kulağına bir gece vakti içimdeki seni, durdun; olmaz, olamaz dedin ve gittin…

Ben yılmadığım, kalbim buruktu ama inatçıydım. Ya olacak, yada olacaktı…

Ben sana anlatırken, sen bana başka birisini sevdiğini söyledin, yıkıldım. Ve gittim.

Sen tekrar geldin gülümsedin, şaka yaptım der gibi,  tuttun elimden.

Sonra tekrar gittin, ben daha ne olduğuna bile karar veremeden, tekrar geldin.

Kızdım, ya kal yanımda ver kalbini avuçlarıma yada çek git dedim.

Sen kalmayı tercih ettin, ve seninim dedin…

Kötü kalpli oyuncular girdi aramıza. Üzdüler bizi ama yılmadık, çünkü seviyorduk birbirimizi, çünkü değer veriyorduk hayatımızı dolduran diğer parçamıza…

Ne olduysa  hiç bitmeyecek dediğim sevgimi zamanla öldürdün sen kısıtladığın zamanlarınla…

İki sokak ardımda oturuyordun ama arkadaşlarına ayırdığın zamanı paylaşmadın benimle.

Çocuktun, zamanla büyür dedim ama gittikçe küçüldün yaptığın hareketlerinle…

Senden çok şey istemedim sadece sev beni, ve benimle ol dedim…

Bunu bana .ok gördün…

Şimdi gidiyorum, bir sevdiğimi kaybetmiş gibi hüzünlü gözlerim,

Birkaç damla yaş ve kırık bir yürek…

EmiRReiS    27.06.07  11:13

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

hoca beynine saglık..

bu yazdıklarını notere tasdikletiyormusun..dikkat et uyanıgın biri alıp alıp notere tasdikletir kitap

olarak piyasaya çıkarır paranın m.koyar.. sende bakarsın.. uzaktan uzaktan

anaa bunu ben yazmıstım dersin iş işten gecer sonra geri dönülmez olur

onca yazdıgın güzel şiire vs

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sevmişsin bir zamanlar ama halada seviyormuşsun ve ondan sonrada mutlu olmasını yalnız sonrasındada yine iyi bulmaktı keşke zamanı döndürebilseydik.imkansız bu ama yinede bitilmese olmazmıydı aradaki boşluğk nasıl tamamlanır savaşılsa olmaz mı hani gerçek dostluklar her sınavı geçerdi hayatta kirlenmeyecek değerler vardı nokta koyma devam etmelisin bu yolda

bu da senin düş sancın olsun. Eyv........ 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sen yoluna ben yoluma diyeceğine şunu ona okutsana

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    off :\

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    kardeşim eline yüreine beynine sağlık:) çok güzel olmuş yine...

" ' "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    hocam bende sevmiştim, benide anlatmışsın yahu, valla msnde o kdar konuşmadık senle ama anlaşılıyorr bazenlere şekil cevap veriyorsun... bu yüzdende senden böle şekil şey çıkar gerçi bunlar duyguların ama yazı şekil hocam :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

karanlık odana karsı cok güçlü asil bır sevda ugurlayısı

boyle aşkları taktır ederım tutkuyu yasattıgı için.. 

mimi " yim ben ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    sadece "sen" i değil,     "o"nu değil..   "siz" i anlattığın için gerçketen masum ve içten yazdıkların..  yüreğine sağık

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 1280 Toplam Mesaj: 9