Gif Dosyası Düzenleyemiyorum.
-
Arkadaşlar elimde bir .gif uzantılı resim varda msn den falan yardım edebilecek birisi varmı. 3-5 bişeyler emeğine karşılık yardım edebilecek birisi ufak tefek takıldığım yerde ilgilenen pm atsın lütfen.Resmi buraya koymadım adult çünkü :)
-
Hocam Ulead Gif Animatör ile o resme takla bile attırırsın :)
-
Bi deneyim bakalım saol :D
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Bi deneyim bakalım saol :D
-----------------------------Sıkıntı çıkarsa yardımcı olurum :)
-
reis ben öyle durumlarda gif uzantılı resmi painte atıyorum jpg e çeviriyorum sonra yapçağımı yapıyorum :D
-
flickR bunu yazdı:
reis ben öyle durumlarda gif uzantılı resmi painte atıyorum jpg e çeviriyorum sonra yapçağımı yapıyorum :D
-----------------------------Aklın yolu. (: Hoca, uleaf gif animatör var ps var cd var bu programlarla işini halledersin bambaşka bir görünüm bile vere bilirsin ;)
-
p4nturk bunu yazdı:
flickR bunu yazdı:
-----------------------------Aklın yolu. (: Hoca, uleaf gif animatör var ps var cd var bu programlarla işini halledersin bambaşka bir görünüm bile vere bilirsin ;)
-----------------------------o zaman çevirincede hareket etmiyoki ama ulead ın programıyla hallettim ama gif animator 5 den yeni sürüm varsa paylaşırmısınız