Gigabyte GA-945GCM-S2L Anakarta Tavsiyeler..
-
Başlıktaki anakarta sahibim detayları bu linkte mevcut.
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-945gcm-s2l.html
Ayrıca linkteki detaylarda FSB olarak (1333) şeklinde gosterılmesıne ragmen kutusnda 1333FSB destekledıgını yazıyor.Sizlere sorun şöyle olacak;
1)Ben bu anakartı değiştirmeden 400TL dolaylarında alabılecegım en ıyı ekran kartı nedır?(Ati düşünüryorum ama farklı çeldirici fikirlere acıgım)
2)Yine aynı anakarta kullanabılecegım en ıyı işlemci ne olur?
3)Yine desteklediği urunlerde RAM olarak 667Mhz DDR2 diyor ki ekran kartı yada işlemci değişikliğinde RAM ın ddr2 oluşu problem yaratır mı?
-
bende bu anakartın aynısı var sırf zamanında ıslemcım pnt4 dıye almıstım bunu :/ almaz olaydım :|
ram slotlarından birisini hiç kullanamadım daha :| sureklı arıza cıkarıyor:|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
bende bu anakartın aynısı var sırf zamanında ıslemcım pnt4 dıye almıstım bunu :/ almaz olaydım :|
ram slotlarından birisini hiç kullanamadım daha :| sureklı arıza cıkarıyor:|
-----------------------------Bende aynı sekılde bılgısayarcının gazıyla aldım sana en cok sattıgım anakartı verıcem dıye fıyatınıda soylemıstı falan uygundu 2.5 sene oldu alalı bılgısayarı benımde..
-
kim ne derse desin gigabyte sağlam ve iyi anakart :)
-
gigabyte asusun arkasından nal toplar anca .. :)
-
Nal toplama meselesine karışmam ben :) elimde olan bu buna uygun bı kaç donanımımı degıstırmeyı planlıyorum yardımcı fıkırlenırınızı beklıyorum..
-
celik bunu yazdı:
asus mu bırak abi ya ne asusu ??? :D bence asus gigabyte nin arkasından nal bile toplayamaz. -
BuZuL bunu yazdı:
celik bunu yazdı:
asus mu bırak abi ya ne asusu ??? :D bence asus gigabyte nin arkasından nal bile toplayamaz.
-----------------------------dünyanın en iyi anakartlarını intel üretir derler ama asus ile intel arasında pek bir fark oldugunu sanmıyorum ben
-
asustan ağzım çok yandı gigabyte veriyorum şimdi taş gibi makine tabi her anakartın çok iyi veya çok kötü modeli vardır ama bence gigabyte iyi anakart :)
-
benimde asustan yandı canım çok bıraktım asusu türkiyedeki teknik servisinde iş yok en başta
-
Tamam asus ta iyi gigabyte ta :D onu geçelim lütfen.. soru işaretlerime cevap veren olmadı hala..