folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Gigabyte GA-M61PME-S2 (Rev 2.0)

Gigabyte GA-M61PME-S2 (Rev 2.0)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Hocalar benim ana kartım Gigabyte GA-M61PME-S2 (rev 2.0).  ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 )

Bunun normal onboard ekran kartı geforce 6150 se 256 mb. Ben buna Axle Geforce 9400GT 1GB 128 bit  almayı düşünüyorum. Uyumlu olur mu? anakartın üstünde amd 2000 ghz, 1 gb ram var. buna bi de 2 gb ram daha eklemeyi düşünüyorum. anakartın kutusunun üstünde Pci x16 express diyo.

şimdi asıl sorum bu ana karta bu ekran kartı uyumlu olur mu? yoksa sorun mu çıkarır?..

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hiç anlayan yok mu şundan yaw :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

uyumlu olur ama bence biraz daha para ekle üstüne 50 tl filn daha güzel bir kart alırsın

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

uyumlu olur ancak arkadaşın belirtmiş olduğu gibi biraz daha para koy üzerine " 256 Bit " olan güzel bir kart seç kendine.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocalar benim amacım oyunları en yüksek çözünürlük ve en yüksek kalitede oynamak değil. sadece şu oynayamadığım oyunları oynamak. hem de zaten ilerde komple sistem değişcem bu beni 2 sene götürür mü?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bence gayet iyi ama ekran kartına bir bak  derim sadece biraz daha araştır öyle karar ver sonra keşke alsaydım deme

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 1594 Toplam Mesaj: 7