Gigabyte GA-M61PME-S2 (Rev 2.0)
-
Hocalar benim ana kartım Gigabyte GA-M61PME-S2 (rev 2.0). ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 )
Bunun normal onboard ekran kartı geforce 6150 se 256 mb. Ben buna Axle Geforce 9400GT 1GB 128 bit almayı düşünüyorum. Uyumlu olur mu? anakartın üstünde amd 2000 ghz, 1 gb ram var. buna bi de 2 gb ram daha eklemeyi düşünüyorum. anakartın kutusunun üstünde Pci x16 express diyo.
şimdi asıl sorum bu ana karta bu ekran kartı uyumlu olur mu? yoksa sorun mu çıkarır?.. -
hiç anlayan yok mu şundan yaw :S
-
uyumlu olur ama bence biraz daha para ekle üstüne 50 tl filn daha güzel bir kart alırsın
-
uyumlu olur ancak arkadaşın belirtmiş olduğu gibi biraz daha para koy üzerine " 256 Bit " olan güzel bir kart seç kendine.
-
Bunlara bak bi
En son linkteki pahalı ama paran varsa al derim
-
hocalar benim amacım oyunları en yüksek çözünürlük ve en yüksek kalitede oynamak değil. sadece şu oynayamadığım oyunları oynamak. hem de zaten ilerde komple sistem değişcem bu beni 2 sene götürür mü?
-
bence gayet iyi ama ekran kartına bir bak derim sadece biraz daha araştır öyle karar ver sonra keşke alsaydım deme