Gigabyte Gs202 Vs Motorola Atrix
-
Selam beyler Telefon alacağım bu ikisi arasında kaldım gs202 fiyatına göre ekranın büyük ve ips olması gibi artıları var.
Atrix de f/p olarak çok iyi ancak Türkiye deki ürünlerin refbused olduğu söyleniyor ikisi arasındaki fiyat farkı 70-80 lira uzun süreli kullanmak istiyorum siz hangisi seçerdiniz
-
Atrix kullani,isiyim memnunum f/p olarak ust duzey arastrmissndr zaten.
android Guncelleme gelmedi iste en buyuk eksisi o. -
2 Kere ATRIX aldım kullandım ...
Şuanda Samsung S3 aldım , maddı durumları bılmıyorum ama gücün varsa S3 al derım ...
O kadar cıkamma dersen dusunme Yapıştır ATRIX i :)
Bırak o yok refbused vss yorumlarını ... Sen nerden alacaksın bılmıyorum ama ben ;
Birincisini : HEPSIBURADA.COM dan aldım
İkincisini : GOLD.COM.TR (Magazasından) aldım.
İkisinde de telefonlar sıfır ve tertemızdı .... Heeee refbused urunden de anlarım DUCKROCK.COM dan refbused urunde aldık 2.el de kullandık...
Yok öyle bır dunya yanı :) -
4.3 inc ekran nasil ips ekran ekitap canavariyim da :)
-
bende telefon alacaktim gs 202 ve motorola atrix ve lg l5 arasinda kalmistim ve bu saydigim telefonlari elime alip kullandim özelliklerini ezberleyene kadar baktim ve karsilastirdim hocam ekran büyük olsun diyorsan gs202 al ama ben telefon dan oyun oynucam diyorsan atrix al bu arada ben ayrix 2 yi bekliyorum yada yurt disindanda alabilirim
uzun lafın kısası ben olsam atrix alirdim ama android 2,3
-
UPdullah
-
SUPERBICO bunu yazdı
UPdullah
Hacı uplucak bısı yok :D
Açık acık 2 aletın ozellıklerı de bellı :)
Tekrar tekrar da soyluyorum ATRIX den şaşma + bak yukarda arkadas güzel bırsey konusmus , özellıkle : OYUN OYNAYACAKSAN - ATRİX şaşma !