Gigabyte‘In Telefonları Alınır Mı ?
-
Gigabyte artık telefon işinede el atmış.Şu telefonu çok beğendim.Her yerde 600 kağıt ama Gittigidiyor adamın teki 500 liradan satışa koymuş, sadece 1 günlüğüne.Cihazda çift çekirdek işlemci var ram 512 mb.Kutusundan 2 adet arka kapak çıkıyormuş.Ayrıca ekranı ise ips.
http://www.youtube.com/watch?v=uJ-OF72px-U
-
Tavsiye ederim hocam bu cihazı kullanıyorum. Performansı gayet iyi ve çift hatlı
-
sahin141 bunu yazdı
Tavsiye ederim hocam bu cihazı kullanıyorum. Performansı gayet iyi ve çift hatlı
Peki ekranı çizilmeye karşı korumalı mı ? Bu tip markalar pek tutulmadığından piyasada ekran filmi, kılıf vs gibi ürünleri zor bulunuyor.Malzeme kalitesi nasıl ?
-
Citizen bunu yazdısahin141 bunu yazdı
Peki ekranı çizilmeye karşı korumalı mı ? Bu tip markalar pek tutulmadığından piyasada ekran filmi, kılıf vs gibi ürünleri zor bulunuyor.Malzeme kalitesi nasıl ?
Ekran filmini bulamadım fakat telefoncu başka telefonun filmini uydurmustu ve tam oturdu. Kılıf hiç bakmadım bilmiyorum hocam. Kalitesi gayet iyi ben memnunum cihazdan kısacası
-
Düşündürdü yine beni ramleri
Her kasışı içimde ateş olur
Beni benden alır senin çekirdeklerin
Biri biter ötekisi dert olur
-
1 gb ram olacak hacım artık aşağısı kurtarmaz kanımca. tabi yine kişiye göre değişir.
-
telefon piyasasına yeni girmiş bi markadan almayı onermem çünkü tecrübe önemli
videoyu izledim kulaklık herşey 1 milyoncudan alınmış gibi hiç bi estetik yok
boyle fantazilere bence gerek yok onun yerine temiz ikinci el daha güzel bi makine alınabilir diye düşünüyorum.