folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Girdap | 2008 | Dvdrip | TR Film | İndir | Çok Güzel Bir Film

Girdap | 2008 | Dvdrip | TR Film | İndir | Çok Güzel Bir Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Arkadaşlar çok güzel bir film, üniversitede okumak için istanbula gelen bir genç ve orada yaşadığı olaylar, çok serbest takılan bu genç yani disko kızlar falan işte :) sonradan dini bir hayat tarzını seçiyor üniversitedeki çevrelerden etkilenerek, sonrasında yaşadığı olaylar v.s tavsiye ederim yani.

Gerçekleri görmeniz için izlemeniz gerekiyor.

Rapid linklerine takılmayın, çoktandır rapid iki link arasındaki download süresini 15 dk beklemeye indirmiş yani kasmıyor bu yüzden. Her partı indirdikten sonra 15 dk bekleyin sonra diğer partı indirin.

Tür : Dram / Gerilim
    Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
    Yönetmen : Talip Karamahmutoğlu
    Yapım : 2008, Türkiye
    Süre : 90 dk.

Oyuncular
    Ozan Bilen (Umut) , Fuat Saka , Eda Özerkan
    Teoman Kumbaracıbaşı , Ali Sürmeli , İbrahim İris

Filmin Konusu
    İstanbul Üniversitesi’ni kazanan Umut, Antalya’dan gelip kiralık bir ev ve iki ev arkadaşı bulur. Yaşadığı bazı mistik, doğaüstü olaylar arkadaş çevresini ve yaşam tarzını da değiştirir. Karşılaştığı olaylarla başa çıkmanın bir yolu olarak, dini bir hayat tarzını seçen Umut için başlangıçta her şey iyi gitmektedir. Fakat yaşantısı, yalnızca ibadetlerle sınırlı kalmayıp siyasallaşır ve çevresinden uzaklaşır, saldırgan bir kişiliğe bürünür.

Girdap İNDİR PART 1
    Girdap İNDİR PART 2
    Girdap İNDİR PART 3
    Girdap İNDİR PART 4
    Girdap İNDİR PART 5
    Girdap İNDİR PART 6
    Girdap İNDİR PART 7
    Girdap İNDİR PART 8

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    oyunculuklar beş para etmez ama harbiden filmin konusu falan çok güzel beyin yıkamayı çok güzel anlatıo 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    oyunculuklar beş para etmez ama harbiden filmin konusu falan çok güzel beyin yıkamayı çok güzel anlatıo 

filmi tam anlatmayalım da :) zaten güzel olan filmin kurgusu, iyi düşünmüşler çünkü varolan bir gerçeği gösteriyorlar ki zaten gerçek bir hikayeden alınma.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    gerçekten cok cok cok guzel bir film. sinemada gitmeye film kalmamisti diye buna gitmistim ve gordugum en guzel filmlerden biriydi. ayrıca oyunculuklarıda o kadar kötü degil bence..

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:
    gerçekten cok cok cok guzel bir film. sinemada gitmeye film kalmamisti diye buna gitmistim ve gordugum en guzel filmlerden biriydi. ayrıca oyunculuklarıda o kadar kötü degil bence..

evet başroldeki çocuk yani Umut (Ozan BİLEN) iyi vermiş rolünün hakkını, Ali SÜRMELİ'ye zaten diyecek söz yok :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler bu filmin müziklerini arıyorum bir haftadır.elinde olan varsa versin lütfen.Mükkemmel film..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    beyler bu filmin müziklerini arıyorum bir haftadır.elinde olan varsa versin lütfen.Mükkemmel film..

hocam senin için slow olan müziği direk videodan çektim, kaliteli değil ama artık idare ettiği kadar.

http://uploaded.to/?id=cwncx7

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

çıktığında tv de izlemiştim. şuan ki ışid, pkk mensubu canlı bombalarının nasıl bir psikolojiye sahip olduğunu bu filmle anlayabilirsiniz. tekrar izleyeyim dedim ama internette hiç bir yede bulamadım

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
Toplam Hit: 5074 Toplam Mesaj: 8