folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Girdap / Pkk’Da Yaşanmayan Yillar / Nevzat Çiftçi

Girdap / Pkk’Da Yaşanmayan Yillar / Nevzat Çiftçi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum kitabı arıyorum .

yazarı nevzat çiftçi facebooktan birini buldum ünlü biri ; sinemacı

heralde ama yazarı o mu bilemiyorum yoksa soracağım . => https://www.facebook.com/hayalinev

Kitap sitelerinde falanda arattım hep stoktan kaldırılmış

Elinde bu kitap olanlar bana satabilirmi veya herhangi satın alabileceğim biryeri önerebilirmi ?

kitap bir itirafçının kitabıdır yanlış anlaşılmasın sakın örgüt propogandası vs yapılmamaktadır

eski bir pkk militanin orgutten ayrildiktan sonra yasadiklarinin anlatildigi kitap..

kitaptaki militan bizzat kendisi olur.ozellikle dogu ve guney dogu bolgelerinde askerlik yapanlar bu kitabi bilirler...

Kapağıda aşağıda görüldüğü gibidir

.f

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Merak var:up.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Haha la  gene bu kitap karşımaçıktı :D okumak nasip olmadı ama dediğin gibi doğuda her komutan bunuokur ve astlarına okutur. Bununla beraber harp okullarındada bu kitapla beraber yahudi casusu suzy liberman da okutulur.

"bea"
Toplam Hit: 4715 Toplam Mesaj: 3